Monique Hendrikx

Intuïtief Reader/ Coach
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

 

In januari 2020 ben ik afgestudeerd aan het centrum voor effectieve intuitie in Haarlem als intuitie practitioner en aurareader.

Voorheen was ik ruim 20 jaar werkzaam als klinisch neurofysiologisch laborante op de polikliniek neurologie van in totaal 4 ziekenhuizen, waar ik naast de onderzoeken die ik deed , veel geleerd heb in het contact met de patient over communicatie en wat mensen beweegt. Door mijn grote interesse in groei en ontwikkeling heb ik cursussen en opleidingen gevolgd waarin ik veel ervaring opgedaan heb . Zo ben ik oa. hypnotherapeute en NLP master practitioner, heb ik reiki 1 en 2 gedaan en heb ik de basistraining geweldloze communicatie gevolgd.

In het centrum De Nieuwe Lente kun je bij mij een afspraak maken voor een reading.

Bij een reading gebruik ik mijn intuitie en , via het waarnemen van je energie, geef ik je feedback over de informatie die ik ontvang. Informatie van je aura, je algehele energie uitstraling, en van de chakra’s, dit zijn energie centra die ieder staan voor specifieke eigenschappen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Waar liggen jouw kwaliteiten ? Hoe gebruik je die in het dagelijks leven ?Welke patronen, overtuigingen en conclusies zijn zichtbaar vanuit het verleden ? Hoe beinvloeden ze je in het nu, in je voelen, denken, gedrag ? Hoe kun je jezelf ondersteunen om meer in je kracht te komen?  Het brengt je bij de kern van datgene wat er in je leeft, je focus van dit moment. Het geeft je inzicht, overzicht, en is bekrachtigend voor wat je diep van binnen al voelt en weet.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Aurareaders, www.aurareaders.nl

Een reading duurt ongeveer 1,5 uur, het tarief is 80 euro.