Roelien Eppinga

Orthomoleculair Therapeut.
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: roelien@denieuwelente-heemstede.nl

Biografie
Ruim tien jaar geleden kwam ik in aanraking met de orthomoleculaire geneeskunde. Ik had destijds een drukke en veeleisende managementfunctie en was vaak moe. Met deze vermoeidheidsklachten kwam ik via via bij een orthomoleculair therapeut terecht. De resultaten van de orthomoleculaire therapie waren voor mij verbluffend, ik was weer topfit! Deze effectieve benadering inspireerde mij enorm. Na een algemene medische HBO-studie, ben ik orthomoleculaire geneeskunde gaan studeren om zodoende ook andere mensen te kunnen helpen zich beter en fitter te voelen en verlichting van eventuele klachten te brengen.

Na deze studie heb ik nog diverse aanvullende studies gevolgd om zodoende mijn kennis verder te verdiepen en mij meer te specialiseren.

Ik ben erkend orthomoleculair therapeut en aangesloten bij de Maatschappij ter Bevordering van de Orthomoleculaire Geneeskunde (MBOG). Hierdoor worden mijn behandelingen bij een groot aantal zorgverzekeraars vergoed. Bovendien zijn leden verplicht hun kennis op peil te houden door nascholingscursussen. Tevens bestaat er een goede klachtenregeling.

Daarnaast ben ik geregistreerd Darmtherapeut®️.

Mijn visie op de orthomoleculaire geneeskunde is, dat ik het zie als een aanvulling op de reguliere geneeskunde. Ik zal u altijd adviseren uw behandeltraject bij uw reguliere arts te continueren.

Ik behandel uitsluitend klachten waarmee positieve ervaringen zijn opgedaan of waarvoor voldoende onderbouwing ter beschikking is.

Een consult is €75,-. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een deel van het consult.

Ik ben op wisselende dagen aanwezig in De Nieuwe Lente.

Follow me: