Cheraldine Oudolf

Massage / Yoga
View My Schdule

Phone:

06-54266990

Email Id:

cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Biography:

 

Ik ben Cheraldine, getrouwd met Daan, moeder van onze 2 dochters Tedje & To.

Een aantal jaren geleden heb ik de opleiding peuter- en kleuteryoga gevolgd en een opleiding ontspanningsmassage. Ik wilde naast mijn parttime baan als office manager meer voor anderen betekenen, in het bijzonder voor vrouwen en kinderen. Mede door de komst van onze tweede dochter To heb ik besloten te stoppen als office manager en meer met massage en yoga te gaan doen. Daarnaast ben ik in januari 2020 gestart met de opleiding Holistisch Therapeut. Deze breed georiënteerde opleiding geeft mij veel energie en nieuwe inzichten en is een mooie aanvulling op de weg die ik wil inslaan. In de opleiding leg je sluiers, (oude) pijnen en overlevingsmechanisme af en je leert overtuigingen en patronen los te laten. Hierdoor kom je weer helemaal terug bij wie je in wezen al bent. Je komt weer in contact met je hart, hoe mooi is dat.

Bij Studio Calm staat ontspanning centraal

Ik kan zelf ontzettend genieten van een ontspannende massage, helemaal in drukke tijden en ik wil dit ontspannen gevoel graag doorgeven aan vrouwen die een moment van rust nodig hebben. Inmiddels heb ik meerdere opleidingen & cursussen gevolgd die aansluiten bij een ontspannende manier van masseren.

Tijdens de holistische behandeling wil ik je laten ontspannen vanuit mijn hart, voelen wat je nodig hebt en afstemmen op jouw behoefte.

Bij de peuter- en kleuteryoga geniet ik van de manier hoe kleine kinderen in het leven staan. Vol in het moment en volkomen zichzelf. De balans tussen actief zijn en ontspanning, hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Tijdens de les zingen we liedjes, spelen we spelletjes om de yoga speels en afwisselend te houden.

Heb je vragen over een massage, over de yoga of over een holistische (reiki)behandeling, neem dan vrijblijvend contact op. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten bij de Studio.