Cheraldine Oudolf

Massage / Docent Kinderyoga
View My Schdule

Phone:

06-54266990

Email Id:

cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Biography:

E-mail: cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-54266990
Website: www.studiocalm.nl

Ik ben Cheraldine, getrouwd met Daan en moeder van onze 2 dochters, Tedje & To

Door mijn passie voor masseren en het laten ontspannen van lichaam en geest, ben ik gestart met mijn eigen studio, als holistisch therapeut en masseur.

Studio Calm staat voor ontspanning en verbinding. Speciaal voor vrouwen en kinderen.

Wil jij genieten van een heerlijke ontspanningsmassage in combinatie met reiki en aandacht voor jouw mind (wat gaat er in je om, waar loop je tegenaan of gewoon even stoom afblazen)? Of gun je jouw kind een heerlijke massage of een les met mindfulness (aandacht), yoga en meditatie? Ook kinderen wil ik namelijk heel graag kennis laten maken met deze mooie, krachtige en waardevolle manieren van ontspanning.

Als Holistisch Therapeut masseer ik graag intuïtief vanuit mijn gevoel. Vanuit het holisme (holos = heelheid) kijk ik graag naar de mens als geheel. Lichaam en geest zijn in verbinding met elkaar en wanneer deze in balans zijn, stroomt de juiste energie.     We kijken samen naar eventuele fysieke en/of mentale klachten en zullen daar extra aandacht aan besteden.

Kijk voor meer informatie en behandelingen op de website van studio calm of neem contact op en ik beantwoord graag al jouw vragen.

Ook organiseer ik regelmatig workshops of lessen Kinderyoga in de Studio van De Nieuwe Lente. Eventueel ook op aanvraag.

Follow me: