Cheraldine Oudolf

Massage / Reiki / Fertiliteit ondersteuning
View My Schdule

Phone:

06-54266990

Email Id:

cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Biography:

E-mail: cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-54266990
Website: www.studiocalm.nl

Ik ben Cheraldine, getrouwd met Daan en moeder van onze 2 dochters, Tedje & To

Door mijn passie voor masseren en het laten ontspannen van lichaam en geest, ben ik gestart met mijn eigen studio, als holistisch therapeut en masseur en reiki master.

Studio Calm staat voor ontspanning en verbinding. Speciaal voor vrouwen en kinderen.

Wil jij genieten van een heerlijke ontspanningsmassage in combinatie met reiki en aandacht voor jouw mind (wat gaat er in je om, waar loop je tegenaan of gewoon even stoom afblazen)? Of gun je jouw kind een heerlijk ontspannende massage en /of reiki sessie?

Als Holistisch Therapeut masseer ik graag intuïtief vanuit mijn gevoel. Vanuit het holisme (holos = heelheid) kijk ik graag naar de mens als geheel. Lichaam en geest zijn in verbinding met elkaar en wanneer deze in balans zijn, stroomt de juiste energie. We kijken samen naar eventuele fysieke en/of mentale klachten en zullen daar extra aandacht aan besteden.

Daarnaast begeleid en ondersteun ik vrouwen in een fertiliteitstraject. Misschien ben je net gestart met een vruchtbaarheidstraject of ben je al een tijd bezig. Het traject kan soms zo pittig zijn, daar weet ik alles van. Met massage en reiki kom je weer in verbinding met jezelf. Al mijn sessies zijn erop gericht om jouw lichaam en geest tot rust te brengen. Deel je verhaal, laat je emoties toe en krijg de aandacht die je verdient. Ik organiseer geregeld vrouwencirkels, speciaal voor vrouwen in een vruchtbaarheidstraject.

Kijk voor meer informatie en behandelingen op de website van Studio Calm of Studio Calm Fertility en neem contact op. Ik beantwoord met liefde al jouw vragen.

 

Follow me: