Cheraldine Oudolf

Massage / Reiki / Fertiliteit ondersteuning
View My Schdule

Phone:

06-54266990

Email Id:

cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Biography:

E-mail: cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-54266990
Website: www.studiocalm.nl

Ik ben Cheraldine, getrouwd met Daan en moeder van onze 2 dochters, Tedje & To

Door mijn passie voor masseren en het laten ontspannen van lichaam en geest, ben ik gestart met mijn eigen studio.

Studio Calm staat voor ontspanning en verbinding. Speciaal voor vrouwen en kinderen. Daarnaast begeleid en ondersteun ik vrouwen in een fertiliteitstraject. Vanuit mijn eigen ervaringen met het fertiliteitstraject, wilde ik vrouwen in een traject een luisterend oor bieden, in combinatie met ontspanning, ontladen en het vertrouwen terug laten vinden in hun lichaam. Hieruit is Studio Calm Fertility geboren.

Wil jij genieten van een heerlijke ontspanningsmassage in combinatie met reiki en aandacht voor jouw mind (wat gaat er in je om, waar loop je tegenaan of gewoon even stoom afblazen)?

Als Holistisch Therapeut en ademcoach werk ik graag intuïtief vanuit mijn gevoel. Vanuit het holisme (holos = heelheid) kijk ik graag naar de mens als geheel. Lichaam en geest zijn in verbinding met elkaar en wanneer deze in balans zijn, stroomt de juiste energie. We kijken samen naar eventuele fysieke en/of mentale klachten en zullen daar extra aandacht aan besteden.

Misschien ben je net gestart met een vruchtbaarheidstraject of ben je al een tijd bezig. Het traject kan soms zo pittig zijn, daar weet ik alles van. Met massage en reiki kom je weer in verbinding met jezelf. Al mijn sessies zijn erop gericht om jouw lichaam en geest tot rust te brengen. Deel je verhaal, laat je emoties toe en krijg de aandacht die je verdient. Ik organiseer geregeld vrouwencirkels, speciaal voor vrouwen in een vruchtbaarheidstraject. Merk jij dat emoties vast zitten in je lijf? Is er onverwerkt verdriet? Via de ‘zacht verbonden ademhaling’ kunnen we hier aandacht aan geven. Ruimte geven aan wat er gevoeld mag worden.

Kijk voor meer informatie en behandelingen op de website van Studio Calm of Studio Calm Fertility en neem contact op. Ik beantwoord met liefde al jouw vragen.

 

Follow me: