Cheraldine Oudolf

Massage / Yoga
View My Schdule

Phone:

06-54266990

Email Id:

cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Biography:

 

Ik ben Cheraldine, getrouwd met Daan, moeder van onze 2 dochters Tedje & To.

Ik wilde naast mijn parttime baan als office manager meer voor anderen betekenen, in het bijzonder voor vrouwen en kinderen. Mede door de komst van onze tweede dochter To heb ik besloten te stoppen als office manager en mij volledig te richten op mijn passie, namelijk massage, reiki en (peuter-, kleuter- & kinder)yoga.

In 2019 ben ik gestart met de opleiding Holistisch Therapeut. Deze breed georiënteerde opleiding geeft mij veel energie en nieuwe inzichten. In de opleiding leg je sluiers, (oude) pijnen en overlevingsmechanisme af en je leert overtuigingen en patronen los te laten. Hierdoor kom je weer helemaal terug bij wie je in wezen al bent. Je komt weer in contact met je hart, hoe mooi is dat.

Bij Studio Calm staat ontspanning en verbinding centraal.

Tijdens een massage en/of reiki behandeling geef ik je graag ook vooraf de gelegenheid om je hoofd (je ‘mind’) leeg te maken. Wat gaat er in je om, waar loop je tegen aan, wellicht wil je je hart luchten. Uit ervaring weet ik dat we allemaal wel eens een luisterend oor nodig hebben.

Ik wil je tijdens het behandelen laten ontspannen vanuit mijn hart, voelen wat je nodig hebt en afstemmen op jouw behoefte. Heb je een specifieke klacht, dan bekijken we dit samen op fysiek, emotioneel, mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Zo maak ik tijdens de behandeling soms gebruik van verschillende methodieken, zoals bijvoorbeeld edelstenen en inzichtkaarten om zo nog meer tot de kern te komen.

Kijk voor meer informatie op de website van Studio Calm, of neem contact op over de behandelingen die ik geef.

Bij de peuter- en kleuteryoga geniet ik van de manier hoe kleine kinderen in het leven staan. Vol in het moment en volkomen zichzelf. De balans tussen actief zijn en ontspanning, hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Tijdens de les zingen we liedjes, spelen we spelletjes om de yoga speels en afwisselend te houden. Met de oudere kinderen gaan we dieper in op mindfulness in combinatie met yoga en meditatie. Ik wil ze graag kennis laten maken met deze mooie, krachtige en waardevolle ontspanning!

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.