Cheraldine Oudolf

Massage / Yoga
View My Schdule

Telefoon:

06-54266990

E-mail:

cheraldine@denieuwelente-heemstede.nl

Adres:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Meer info:

Ik ben Cheraldine, getrouwd met Daan, moeder van onze dochter Tedje.

In het dagelijks leven werk met plezier als parttime office manager. Ik wilde daarnaast graag iets meer voor anderen betekenen, in het bijzonder voor vrouwen en kinderen. Ik heb daarom de opleiding peuter & kleuteryoga gevolgd en een opleiding ontspanningsmassage. Omdat ik er zo enthousiast van werd, heb ik besloten meer met massage en yoga te gaan doen.

Bij Studio Calm staat ontspanning centraal.

Ik kan zelf ontzettend genieten van een ontspannende massage, helemaal in drukke tijden en ik wil dit ontspannen gevoel graag doorgeven aan vrouwen (en kinderen) die een moment van rust nodig hebben. Inmiddels heb ik meerdere opleidingen & cursussen gevolgd die aansluiten bij een ontspannende manier van masseren.

Bij De Nieuwe Lente heb ik de kans gekregen om ‘vlieguren’ te maken. Ik ben veel aan het oefenen met masseren, zowel thuis als op maandagavond bij De Nieuwe Lente. Ik verwacht in binnenkort actiever aan de slag te gaan als masseur, dus hou de site in de gaten. Mocht je meer informatie willen (of behoefte hebben om een keertje proefpersoon te zijn), neem dan contact met mij op, dan bespreken we de mogelijkheden!

Bij de peuter- en kleuteryoga geniet ik van de manier hoe kleine kinderen in het leven staan. Vol in het moment en volkomen zichzelf. De balans tussen actief zijn en ontspanning, hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van je kindje. Tijdens de les zingen we liedjes, spelen we spelletjes om de yoga speels en afwisselend te houden. Ik geef de les op aanvraag. Mocht je samen met een groepje (max 4 volwassen en 4 kindjes) een les willen, neem dan contact met mij op.

Ik kijk ernaar uit om je te zien bij Studio Calm!