Roeland Krijnen

Acupuncturist
View My Schdule

Phone:

Email Id:

roeland@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Biography:

E-mail: roeland@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-83082766
Website: acuclinic.nl
Behandeld:
  • Klachten rondom zwangerschap
  • (Chronische) Pijn
  • Vermoeidheid

Mijn naam is Roeland Krijnen, en ik werk sinds 2017 als acupuncturist in de Nieuwe Lente. Ik heb zo’n vijftien jaar in het buitenland gewoond (Aruba) waar ik eigen gezondheidspraktijken had voor fysiotherapie, Chinese geneeskunde en cranio-sacraaltherapie. Ook werkte ik een tijd als fysiotherapeut voor het Olympisch Comité en reisde mee naar bv. The Pan American Games. Daarnaast gaf ik volop workshops en trainingen op het gebied van gezondheid en ziektepreventie aan bedrijven en de grote hotels.

Nu woon ik met mijn gezin weer in Nederland waar ik verder wandel op dit mooie-uitdagende-verruimende-onzekere levenspad waar ik, naast de behandelingen in mijn praktijk Acuclinic, ook weer met veel enthousiasme voor bedrijven en groepen actief ben.

Als ik dat levenspad even kort mag beschrijven, kom ik bij nader inzien vooral mens-interesse tegen. Ik ben van jongs af aan erg geïnteresseerd in het menselijke leven en ben veel van wat daar “vanzelfsprekend” bijhoort in de loop der tijd bewust gaan onderzoeken: gezondheid, de filosofische diepte ervan, milieu, leefomstandigheden, cultuur, de (veranderende) levensdoelen, plek in de wereld, de variatie aan menselijke spiritualiteit en zingeving, en natuurlijk ook onze beperkingen en dwalingen. Ik volg daarbij zowel de wetenschappelijke paden, als de proefondervindelijke er-is-geen-academisch-bewijs-voor-paden. Dat beide wegen de op het eerste oog vreemde, maar briljante principes van Yin-Yang kunnen verklaren, vind ik dan ook best lollig.  

Door het werken met mensen van allerlei nationaliteiten en condities: van topfitte mariniers tot voorzichtige bejaarden; van mensen met een lastige knieontsteking tot terminale kankerpatiënten; van kwetsbare kinderen tot hoog-niveau atleten, put ik uit een rijkdom aan talloze ontmoetingen. Wat ik graag inzet om tot oplossingen te komen, natuurlijk.

Hartelijke groet,

Roeland

 

Follow me: