Noortje Bakker

orthomoleculair therapeut en stresscounselor
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: noortje@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-43497910
Website: www.noorbakkercoaching.nl

 

Mijn naam is Noortje Bakker (1979). Ik ben orthomoleculair therapeut, hormooncoach en stresscounselor.

Luisteren naar je lichaam, gezond eten, voldoende bewegen, de tijd nemen om te herstellen, positief denken en waardevolle relaties. Allemaal bepalend voor onze gezondheid en ons welzijn. Die overtuiging had ik al langer, en ik leefde er ook naar, maar toch voelde ik me niet optimaal.

Ik kwam erachter dat er nog een factor is die heel bepalend is voor onze vitaliteit, en dat is de vraag of wij wel doen waar we gelukkig van worden. Ik leefde zo bewust dacht ik, maar van mijn werk in de communicatie werd ik niet gelukkig. Het kostte me energie in plaats van dat het me energie opleverde.

Dus besloot ik in 2017 het roer om te gooien en een opleiding tot vitaliteitscoach te volgen, met een specialisatie in hormonen. Al mijn interesses kwamen aan bod in deze opleiding. En ik ervaar zelf: doen waar je gelukkig van wordt, is van grote invloed op je vitaliteit; ik barst van de energie sinds ik elke dag professioneel met dit onderwerp bezig ben.

Omdat ik het fascinerend vind hoe wij met voeding onze gezondheid in stand kunnen houden, herstellen en verbeteren, heb ik in 2020 vervolgens nog de opleiding Orthomoleculaire Therapie afgerond. En op dit moment volg ik de opleiding tot EMB-therapeut en kun je bij mij ook terecht voor een EMB-test.

Met al deze kennis, ervaring en enthousiasme help ik jou graag om fysiek en mentaal weer in balans te komen.

Bij mij kun je terecht met:

  • hormonale klachten (PMS, overgang, postnatale depressie, PCOS, schommelingen in bloedsuikerspiegel, niet kunnen afvallen)
  • stressklachten (overspannenheid, slapeloosheid, besluiteloosheid, stemmingswisselingen etc.)
  • vermoeidheidsklachten (uitgeblust, geen energie, geen motivatie, weinig levensvreugde)
  • vage gezondheidsklachten waar je maar niet van af komt

Ik heb een opleiding Medische basiskennis volgens PLATO-eisen en ben aangesloten bij beroepsvereniging CAT Vergoedbaar. Op basis hiervan vergoeden veel verzekeraars een deel van de consultkosten wanneer je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen.

Follow me: