Shahaira Brokke

Hypnotherapeut
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: Shahaira@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-22133571
Website: almamindzorg.nl

Mijn naam is Shahaira Brokke en ik werk al jaren enthousiast met diverse vormen van integrale psychotherapie, zoals o.a. hypnotherapie, regressietherapie en Voice Dialogue. Ik heb voor aanvullende steun voor de psychotherapeutische klachten ook de opleiding Homeopathie gedaan.

Mijn praktijk draagt de naam Alma Mind Zorg. Alma is zowel Spaans, als Papiaments en staat voor: gemoed, geest, spil en levensader. Iets dat het diepste van de mens en het menselijke leven aangaat.

Voordat ik mij vestigde bij De Nieuwe Lente, woonde en werkte ik op Aruba. Daar had ik een praktijk voor integrale psychotherapie. Mijn cliënten varieerden in leeftijd en kwamen van allerlei verschillende achtergronden, wat niet verwonderlijk is op zo’n multicultureel eiland.

Zowel in persoonlijke als professionele zin heb ik veel ervaring met kinderen. Ik gaf therapie en begeleiding aan de jonge bewonertjes van een kindertehuis met al hun mogelijkheden en hun uitdagingen op het pad naar volwassenheid. Ook gaf ik Theradans- & Mandalaworkshops en bedrijfstrainingen op het gebied van gezondheid en mentaal welzijn.

Wat mij interesseert, en waar ik mijn werk van gemaakt heb, is dat u en ik de wereld om ons heen denken te ‘zien’ vanuit ons Bewuste (het bewustzijn: denken, logica en wilskracht), maar dat dit slechts 10% van onze werkelijkheidsbeleving is.

De overige 90% speelt zich op en vanuit het Onbewuste af en stuurt vanuit de achtergrond feitelijk ons leven aan. Die 90% bestaat uit onze gewoontes, overtuigingen, culturele programmeringen, waarden, emoties, beschermingsreacties, verbeeldingskracht en intuïtie.

Problemen oplossen is dan soms lastig omdat het Onbewuste is vanuit die 10% maar moeilijk bereikbaar is, terwijl daar vaak de bron van de klacht huist. Die brug kan met hypnotherapie en ondersteunende vormen van integrale psychotherapie wel geslagen worden en dan gaat er een fascinerende wereld open.

Om dit te bereiken werk ik met:

Hypnotherapie, Psychosociaaltherapie, Voice Dialogue, Simontontherapie,  Regressietherapie, NLP/NEI, Homeopathie, Mandala workshops, Theradans en Bachflowers

In 2003 rondde ik de 4-jarige ASPI studie af in Krommenie. Later is de opleiding in andere handen gekomen en wordt de opleiding nu Energetisch Integraal Therapie genoemd: een mooie, ruime en effectieve integratie van goedwerkende vormen van psychotherapie. Daarnaast heb de opleidingen Homeopathie, Westerse Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis gedaan waarna ik een inspirerende opleiding tot Hypnotherapeut gevolgd heb en zelf trainingen geef voor Voice Dialogue.

Ik ben lid van beroepsvereniging BATC en hypnotherapie wordt door de aanvullende zorgverzekering deels vergoed  – Zie uw polis voor specifieke details

Follow me: