In  de onze zaal worden verschillende lessen verzorgd zoals: Meditatie, Do-in,  Chi Kung, Escentrics en meer. Er werken ervaren docenten en bieden lessen aan voor elk niveau.  Waar in persoonlijke aandacht voorop staat. Of je nou net start of al jaren ervaring hebt, bij ons is iedereen welkom!

Wanneer je bij ons binnenstapt ervaar je rust en een gevoel van thuiskomen. Onze studio is de ideale plek om te ontspannen en een stukje aandacht aan jezelf te geven. Hier kun je werken aan het versterken van lichaam en geest, veerkracht en vitaliteit en om meer of weer in verbinding met jezelf te komen.
Mocht u meer informatie wensen over de lestijden of de desbetreffende les? Neem dan contact op met de docent. Zij kunnen u verder helpen en antwoord geven op al uw vragen.

Soorten Lessen

Do-in: Do-in richt zich specifiek op het in balans brengen van je meridianen. Dit wordt gedaan middels strekkingen en zelfmassage (drukpunten), ademhalingsoefeningen en meditatie.

Docent: Pepijn Vanthoor pepijn@denieuwelente-heemstede.nl / 06-11017220

Essentrics: is een dynamische training waarbij alle spieren tegelijkertijd worden verlengd en versterkt.

Docent: Rosa de Palma rosa@denieuwelente-heemstede.nl / 06-26522342

Chi Neng Qigong: is een vorm van meditatie in beweging waarbij je traint om de levensenergie krachtiger door je heen te laten stromen op een hele zachte en ontspannen manier. Door Chi Neng Qigong wordt je fysiek, mentaal en emotioneel sterker. Je voelt je rustiger, bent meer aanwezig in je lijf en zit lekkerder in je vel. Ook heel geschikt in het herstelproces na burn-out/stress gerelateerde klachten.

Docent: Lilian Velthoen lilian@denieuwelente-heemstede.nl / 06-29165959

 

Een les volgen?

  • Neem contact op met de docent.