Sandra Taal

Coach (PMA & Stress) & Kinesioloog
View My Schdule

Phone:

Email Id:

sandra.taal@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Biography:

 

Biografie:
Ik coach vrouwen met stressklachten, vrouwen die op hun tandvlees lopen, zichzelf wegcijferen, vanuit hun hoofd leven, gespannen en onrustig, maar vooral heel erg moe zijn. Letterlijk moe of figuurlijk moe, omdat ze telkens tegen situaties aanlopen die ze willen veranderen maar waarbij het op een of andere manier toch niet lukt. Coaching bij stress helpt om weer stevig in je schoenen te staan.

Mijn manier van coachen is lichaamsgericht. Stresssituaties brengen emoties met zich mee en als je vastloopt in een situatie of de emotie ‘parkeert’ verandert de spierspanning in je lichaam, spieren kunnen dan verzwakken of verkrampen. Hierdoor kan een verandering in je houding ontstaan zowel fysiek als psychisch: je krijgt dan door de stress lichamelijke en/of psychische klachten. Vanuit de kinesiologie is er een link tussen de spieren die verzwakken of verkrampen en dat wat er op emotioneel/energetisch gebied blokkeert. Door hierover in gesprek te gaan (nadat ik eerst heb getest welke spieren bij jou verzwakt of verkrampt zijn) krijg je inzicht in het waarom van je klacht en wat je eraan kunt doen om letterlijk en figuurlijk weer stevig in je schoenen te staan. Ik help je om patronen te doorbreken, minder vanuit je hoofd te leven en te bewegen naar meer ontspanning, rust en energie in je systeem.

Klachten waarvoor je in mijn praktijk  – Sandra Taal | Coaching bij stress – terecht kunt: stress, onrust, angstgevoelens, somberheid, onzeker zijn, burn-out, trauma, overspannen, het gevoel hebben dat je meer uit je leven kan halen maar hiertoe niet in staat zijn, lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn, rugklachten, schouderklachten, vermoeidheid, slaapproblemen, het gevoel er alleen voor te staan terwijl je niet alleen bent.

Zoals ieder mens heb ik ook stressvolle periodes gekend. Gelukkig weet ik hier nu goed mee om te gaan door de kennis die ik heb opgedaan met mijn opleidingen in de kinesiologie, coaching en het pad dat ik in mijn leven heb bewandeld. Kennis en inzichten die ik jou ook kan meegeven. Laat me je helpen.

-> Plan een GRATIS sessie via Maak een afspraak en ervaar wat lichaamsgericht coachen voor jou kan betekenen.
-> Ik ben aangesloten als beroepscoach bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches en ik ben als coach geselecteerd en geverifieerd door Coachfinder, het online platform van Psychologie Magazine.