Jorinda Rietmulder

Manueel en orofaciaaltherapeut
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: jorinda@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-26478545
Website: www.back2feet.nl

Ik ben Jorinda Rietmulder en ben in De Nieuwe Lente werkzaam als manueel- en orofaciaal therapeut,  gespecialiseerd in het behandelen van chronische pijnklachten in het hoofd/hals en nekgebied. Denk hierbij aan hoofdpijn, kaak- of aangezichts klachten, nek- of hals pijn, onbegrepen oorklachten, niet te duiden globus gevoel of een tinnitus die niet door gehoorschade komt. Ik heb een integrale coachende benadering van lichamelijke klachten en samenhangende gedachtes en emoties. In mijn praktijk maak ik gebruik van informeren, adviseren, fysieke technieken vanuit de fysio-, manuele- en orofaciale therapie gecombineerd met pilates, craniosacrale en viscerale technieken en somatisch emotionele release processen.

Ik heb altijd in teams gewerkt, eerst in de topsport, Koninklijke Nederlands Roeibond en bij het Nederlands Dans Theater II, nu alweer sinds 12 jaar in het Spaarne Gasthuis afdeling Revalidatie en op de hoofdpijn, rug en tinnitus poli’s voor multidisciplinaire diagnostiek.

Hierdoor heb ik de meerwaarde van het op verschillende manieren tegelijk benaderen van een klacht gezien en hecht ik veel waarde aan de holistische benadering van langdurige fysieke klachten. Alles speelt mee; het fysiek en je hoofd, wat je voelt, wat je denkt en ook wat je hebt meegemaakt, wie je bent en waar je naar toe wilt in je leven.

In de intake (vragenlijsten en startgesprek) bepalen we samen de doelstellingen en of we met elkaar willen starten met therapie.  Een behandeling:  85,- (1 uur)

Vergoedingen gaan via je aanvullende pakket onder fysio-manuele therapie (niet gecontracteerd).

Follow me: