René Höcker

Mesoloog
View My Schdule

Phone:

Email Id:

rene@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Biography:

E-mail: rene@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-23656323
Website: renehockermesologie.nl

Biografie:
Kwaliteit van leven. Daar gaat het om.
In mijn werk als televisieregisseur probeerde ik het drama zo geloofwaardig en kwalitatief hoog mogelijk te maken, zodat de kijkers het verhaal en de karakters als echt meemaakten en het plezier, de pijn of de troost zelf ook konden ervaren.

Als mesoloog geldt dat eigenlijk nog steeds. Ik probeer zoveel mogelijk kwaliteit te genereren, zodat mijn cliënten zo min mogelijk last van fysieke ongemakken en andere problemen hebben. Kwaliteit van leven verhogen.

Mesologie is een geneeskunde die reguliere medische kennis op een prachtige manier combineert met traditionele Chinese geneeskunde, Ayur Veda, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en electro-acupunctuur. Door deze verschillende zienswijzen te combineren kan ik een helderder beeld krijgen van wat goed en wat minder goed functioneert in uw lichaam. Mesologie behandelt vooral chronische problemen, richt zich op de hele mens en gaat op zoek naar de oorzaak achter de klacht.

De 6-jarige opleiding tot mesoloog heb ik aan de Academie voor Mesologie in Amsterdam gedaan.

Wat moet u zich voorstellen bij een mesologisch onderzoek?
We nemen uw vooraf ingestuurde anamneseformulier door. Daarna komt u op een comfortabele behandelbank te liggen en volgt pols-en tongonderzoek, een lichamelijk onderzoek en het praktisch pijnloos meten van 100 electro-acupunctuurpunten d.m.v. een meetgriffel. Hiermee breng ik uw totale functioneren in beeld en ga op zoek naar de oorzaak van uw klachten.
De therapie wordt bepaald en bestaat uit een keuze van homeopathische middelen, supplementen van mineralen en vitamines, Indiase kruiden en voedings- en leefstijladviezen. De therapie kan ik direct controleren via de electro-acupunctuur.

Als mesoloog behandel ik vooral chronische problemen: vermoeidheid, maag- en darmproblemen, eczeem, spier-en gewrichtspijnen, migraine, auto-immuunziektes, menstruatieproblemen, onbegrepen ziektes etc.
Maar u kunt een mesologisch consult ook preventief gebruiken. Voordat u klachten krijgt, vinden er al allerlei processen plaats, die later die klachten gaan veroorzaken. Die processen kunnen via mesologie bijgestuurd worden zodat klachten voorkomen kunnen worden.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NRM en NVVM en werk op de dinsdag in De Nieuwe Lente.

Een consult duurt 75 minuten en kost 98,00 incl. BTW en een verslag van het eerste consult. Het consult wordt door verschillende ziektekostenverzekeraars vergoed in de aanvullende pakketten.

U bent van harte welkom!

Follow me: