Martine de Ruiter

masseur
View My Schdule

Phone:

Email Id:

martine@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Biography:

E-mail: martine@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-55347707
Website: dativus.nl

Biografie:
Wie is Martine?
Enthousiast, creatief, vertrouwenwekkend, aandachtig en zorgvuldig.
Erkend sport- en wellnessmasseur (NGS licentie nr. 502002). Daarnaast ben ik verbonden aan het Instituut voor Antrozoölogie dat het werkveld van dier-ondersteunde interventies ten behoeve van kwetsbare mensen professionaliseert en vertrouwenspersoon bij Buurtgezinnen.nl.

Ik heb een achtergrond op het gebied van advies, beleid en projectmanagement bij samenwerkingen met een innovatief karakter en volg meer dan 10 jaar de trends, ontwikkelingen en innovaties in zorg en welzijn. Veel ervaring op het gebied van onderzoeksprojecten naar kwaliteit van leven en kennis over de verantwoorde inzet van dieren in zorg en onderwijs en de filosofie en wetenschap van geluk. Zo leidde ik onder meer onderzoeksprogramma’s van nieuwe interventies waarbij verschillende partijen zijn betrokken, zoals KNGF Geleidehonden, VU Alzheimercentrum, VUmc afdeling psychiatrie, Defensie, Nationale Politie, Philadelphia Zorg en diverse universiteiten zoals Erasmus Universiteit, TU Delft en Open Universiteit.

Bij binnenkomst vindt er eerst een intake plaats en wordt een beroepsspecifiek onderzoek uitgevoerd. Op basis van jouw situatie stel ik een stappenplan op zodat de massage het beste aansluit op je sportieve activiteiten. Als jij hiermee akkoord bent, ga ik aan de slag.

Bij fysieke klachten kan ik je het advies geven om een fysiotherapeut, (huis)arts of sportarts te bezoeken.

Tarieven behandeling

Massage 30 minuten     € 35,-
Massage 45 minuten     € 50,-
Massage 60 minuten     € 65,-
Tapen/bandageren afhankelijk van vraag/behoefte: ca. € 20,- incl. materiaal, ca. 20 min. behandeling inclusief functietesten

Follow me: