Maaike van Kesteren

Psycholoog
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: maaike@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-41219610  
Website: www.puurpsychologie.nl

Mijn naam is Maaike van Kesteren (1975), getrouwd en moeder van twee kinderen. Ik ben afgestudeerd in de Klinische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en ben geruime tijd  werkzaam geweest als psycholoog in de reguliere zorg. Momenteel werk ik alweer een aantal jaar met veel plezier als zelfstandige in mijn eigen praktijk Puur Psychologie en tevens als praktijkondersteuner ggz bij een huisartsenpraktijk in Haarlem. Ik ben van nature geïnteresseerd naar wat mensen beweegt en hoe zij met hun zorgen en problemen in het leven staan. Belangrijk vind ik toegankelijkheid, echt luisteren, verdiepen en onderzoeken. Dit doe ik dan ook met toewijding, kennis, praktijkervaring en wat humor.

Ik lever private zorg aan adolescenten en volwassenen vanaf 18 jaar en heb geen contracten met zorgverzekeraars. Dit heeft als voordeel dat je geen verwijsbrief van de huisarts nodig hebt, dat er geen verplichte diagnose gesteld hoeft te worden, dat er geen wachttijden zijn, dat ik niet hoef te werken met standaard protocollen en dat jouw privacy optimaal gewaarborgd blijft aangezien er geen medische informatie verstrekt wordt aan de zorgverzekeraar.

Mijn werkwijze is integratief, wat betekent dat ik in mijn behandeling gebruik maak van verschillende behandelmethoden en interventies die gebleken effectief zijn ( o.a. cognitieve gedragstherapie,  schematherapie, oplossingsgerichte- en inzicht gevende psychotherapie). De behandelwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering waarbij de zorg wordt afgestemd op jouw klachten en behoeften.

Puur Psychologe biedt professionele laagdrempelige psychologische hulp in een ongedwongen sfeer. Dat kan tijdens een wandeling in de natuur (wandeltherapie), op locatie (op het werk of thuis), in een openbare ruimte of in de praktijkruimte bij De Nieuwe Lente in Heemstede. Ik ben als gecertificeerd psycholoog aangesloten bij het NIP en de VGCT. Afspraken gaan in overleg.

Follow me: