Eva Cornet

Vitaliteitscoach
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: eva.cornet@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-43546981
Website: www.fitmeteva.nl

Ik ben Eva Cornet, 39 jaar en ik woon in Haarlem met mijn man, twee zoons en adoptiehond Jaap. Ik houd enorm van bewegen, ben altijd bezig en ga graag naar het bos en strand. Ik loop veel hard, doe aan crossfit en stap af en toe op een supboard of racefiets. Ik voel me gezond en fit en dat gevoel gun ik iedereen!

Daarom heb ik mij in 2018 laten omscholen tot leefstijlcoach bij de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Ik zie het als mijn missie om bij te dragen aan gezondere Nederlanders. Ik ben goed in het motiveren en enthousiasmeren van mensen om hen gezondere keuzes te laten maken. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen en hun persoonlijke verhaal en pas daar mijn coaching op aan.

Een gezonde leefstijl betekent meer dan gezond eten en voldoende bewegen. Goed slapen en aandacht voor zingeving, ontspanning en plezier zijn minstens zo belangrijk. Tijdens een leefstijltraject krijg je niet alleen meer kennis, je krijg ook inzicht in je eigen gedrag en (on)gezonde gewoonten.  Je krijg handvatten hoe je je gedrag kunt aanpassen zodat het makkelijk vol te houden en tegelijk effectief is. Ik coach je om jouw leefstijl zo in te richten, dat je de rest van je leven van de gezondheidsvoordelen profiteert.

Iedereen is anders en heeft andere behoeften. Ik luister goed naar jouw verhaal en vraag door om tot de kern te komen. Ik ben enthousiast, kan jou goed motiveren en ben empathisch. Deze combinatie ervaren mensen als erg prettig.

Bij mij zit je goed als je ook op sportief vlak de nodige stappen wilt maken. Je kunt het traject  aanvullen met personal training (outdoor), wandelsessies of hardlooptraining. Je krijgt van mij een persoonlijk trainingsplan en we werken samen aan jouw fitheidsdoel.

Ben je overspannen of krabbel je op uit een burn-out? Dan heb ik ervaring om je ook op dat vlak goed te begeleiden, omdat ik als geen ander weet hoe een gezonde leefstijl kan bijdragen aan vlotter herstel van psychische klachten.

Ik ben lid van Beroepsvereniging BLCN en sta ingeschreven in het kwaliteitsregister KABIZ. Voor het uitvoeren van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) heb ik een contract met zorggroep HCZK. Individuele trajecten worden niet vergoed vanuit de basis zorgverzekering, maar kunnen soms onder de aanvullende verzekering worden ingediend.

Ik zit elke vrijdagmiddag in De Nieuwe Lente. Andere dagen zijn mogelijk op aanvraag. Neem gerust contact op voor een kennismakingsgesprek!

Follow me: