Mariël Houweling

Psychosomatisch Coach
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: Mariel@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-27555132
Website: www.heemcoaching.nl

Biografie

Al meer dan 20 jaar werk ik als ergotherapeut in revalidatiecentra en ziekenhuizen. Door de jaren heen heb ik me steeds meer ontwikkeld en geschoold op het vlak van chronisch pijn en burn-out. Ik ben inmiddels opgeleid tot Psychosomatisch Ergotherapeut, Sounder Sleep trainer, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) Therapeut en NOBCO en EMCC gecertificeerd coach.
Ik houd me vooral bezig met Chronisch Pijn revalidatie, het samen met mijn cliënten doorgronden van de oorzaken ervan en vooral het samen vinden van een manier om de kwaliteit van leven te maximaliseren.
Mensen met burn-out klachten help ik met het bevorderen van hun herstel en/of preventie.
Daarnaast zie ik mensen die spanningsklachten of overprikkelingsklachten ervaren bijvoorbeeld na hersenschudding, beroerte of andere problematiek.
Door mezelf te vestigen als coach kan ik mijn kennis en ervaring beter, breder en completer aanbieden dan in een door zorgverzekeraars vergoed (ergo)therapie traject. Zo kan ik dus veel situationeler inspelen op de behoefte van mijn cliënten en kan ik ze – zo blijkt in de (mijn) praktijk – beter helpen.

Coaching chronische pijn, spanning- en overprikkelingsklachten.

Follow me: