Lilian Velthoen

Chi Neng Qigong docent
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: lilian@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-29165959
Website: www.CNQHaarlem.nl
Behandeld:
  • Onrust
  • Stress
  • Bevorderen gezondheid

Hi, ik ben Lilian Velthoen en ik help jou graag met (durven) voelen. Met zakken uit je hoofd en landen in je lijf. Met liefdevol in verbinding zijn met jezelf.

Bij de Nieuwe Lente doe ik dit door het geven van Chi Neng Qigong lessen én maandelijkse businesscirkels voor bewuste, spirituele vrouwen.

Over Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong is een vorm van meditatie in beweging. Het combineert de stilte van mediteren met bewustwording van je lichaam.

Rond m’n 16e maakte ik kennis met Chi Neng Qigong. Binnen 2 weken merkte ik verschil. Mijn hoofd werd rustiger, ik voelde me zelfverzekerder en de emotionele pieken en dalen die ik ervaarde als puber werden minder intens.

Later tijdens mijn eindexamen hielpen de oefeningen mij om met de stress om te gaan en ook tijdens mijn studie pakte ik het weer op.

Uiteindelijk heb ik naast mijn stressvolle baan als manager in de zorg, de opleiding tot Chi Neng Qigong instructeur gevolgd en inmiddels geef ik ruim 5 jaar les.

Het beoefenen van Chi Neng Qigong helpt mij nog steeds om goed in contact met mijn lichaam te blijven en om emoties te durven voelen.

 

Ga voor rust in je hoofd en diepe ontspanning in je lijf!

Je bent welkom in de les op vrijdagochtend van 9.00 – 10.00 in de zaal van de Nieuwe Lente.
Voor een proefles vraag ik €7,50. Ga je daarna voor een lessenreeks dan is de proefles gratis.

Ervaar het zelf. Ga naar https://chinengqigonghaarlem.nl/aanmelden-open-les-en-introductiecursus en meld je aan voor een proefles!

 

Businesscirkels voor bewuste vrouwelijke ondernemers
In de maandelijkse businesscirkels leer je om af te stemmen op de energie van jouw bedrijf. Je leert als het ware om te luisteren en om met haar in gesprek te gaan.

Je combineert jouw innerlijke wijsheid met de wijsheid van jouw bedrijf om zo te groeien. Zowel als mens als in je business!

 

Follow me: