Jan Pals

Vertrouwenspersoon & Coach
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: jan@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-52421272
Website: www.pantarhei-coach.nl

Even voorstellen: Jan Pals. Grootgebracht in een gezin met drie zussen.

Na mijn opleiding tot onderwijzer ruim 20 jaar werkzaam geweest in het onderwijs. Vervolgens overgestapt naar het bedrijfsleven. Daarin 30 jaar werkzaam geweest waarvan de laatste 20 jaar als ZZP-er op het terrein van arbeidszaken.

Thans bewust gekozen voor vertrouwenspersoon.

Verandering

De rode draad in mijn leven is verandering. Steeds op zoek naar nieuwe inzichten, uitdagingen, leefstijlen en nieuwe mensen. Verandering dat ook tot uiting komt in de naam Panta Rhei van mijn website. Dat staat voor “alles stroomt”. Alles is in beweging. Net zoals in de natuur met zijn dag/nachtritme, de vier seizoenen, van ontluiken, bloeien, afsterven en verval.

Senior

Als trotse senior ben ik benieuwd naar het leven van andere senioren. De kleinkinderen spelen daarin vaak een belangrijke rol. Je ziet ze groter en ouder worden en wil daar nog zoveel mogelijk van genieten.

Zo besteed ik als senior o.a. een deel van mijn vrije tijd aan diensten draaien bij De Luisterlijn. Daar kan luisteren zoveel zeggen.

Met het ouder worden kijken we ook van tijd tot tijd terug op ons leven. Het doorbladeren van jouw fotoboeken doet dan het verleden weer herleven. Tal van herinneringen kunnen dan boven komen. Fijne gebeurtenissen maar ook minder leuke dingen.

Soms zijn daar ook wellicht levensvragen als: waarom is mij dat nu overkomen”. “Wat wil ik nog realiseren”. Of: “hoe kan ik nu gezond ouder worden”.

Weer anderen worden geconfronteerd met het verlies van hun man of hun vrouw. Dan kom je er alleen voor te staan. Hoe nu verder? Met soms piekergedachten: “wat is nu nog de zin van het leven”? En bij het steeds maar ouder worden wel eens de gedachte: het is zo goed geweest.

Wil je hierover praten met een leeftijdsgenoot? Of toch eerst nog wat meer informatie? Mijn blogs op mijn website gaan uitsluitend over ouderen. Een eerste gratis waardevol inzicht is ook mogelijk.

 

Follow me: