Douwe de Vries

Massage therapeut & Life Coach
View My Schdule

Phone:

06 - 55 30 27 55

Email Id:

douwe@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

www.draagkracht-massage.nl

Biography:

E-mail: douwe@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-55302755
Website: www.draagkracht-massage.nl
Behandeld:
  • Herijken na stress
  • Ontspanning
  • Verwerken van verdriet en/of verlies

Ik ben Douwe de Vries en ik ben geïnteresseerd in mensen, in wat ze beweegt, waar ze vandaan komen en waar ze naartoe gaan. Wat deed ik tot nu toe? Ik ben meer dan 30 jaar in het bedrijfsleven werkzaam geweest. In 2006 studeerde ik af aan de vierjarige hbo opleiding tot Holistisch Massage Therapeut aan de Holos Academie  in Utrecht, daarnaast heb ik nog de opleiding Holistic Pulsing gedaan en in 2012 haalde ik mijn diploma tot Life Coach aan het Atma Instituut in Amersfoort.

Zowel masserend als coachend werk ik vanuit een holistische visie en kijk ik naar alle aspecten die de mens vormen tot wat hij of zij is.
Massage kan puur ontspannend zijn, maar soms meer dan dat alleen. Een holistische massage richt zich op het herstel van het evenwicht tussen lichaam en geest. Niet-verwerkte emoties, problemen en stress kunnen zich uiten in lichamelijke klachten. Het lichaam laat ons weten dat het niet in balans is met onze geest en vraagt om aandacht voor de klachten.

Wanneer je met concrete vragen worstelt kan life coaching ook een vorm zijn om je de inzichten te verschaffen die nodig zijn om volgende stappen te zetten.

Tarieven
Coaching sessie 75 minuten 78 euro
Massagetherapie of behandeling 75 minuten 78 euro

Massage diverse soorten, zoals sportmassage en ontspanningsmassage
Massage 30 minuten 40 euro
Massage 60 minuten 65 euro

Ik behandel op woensdag, donderdag en vrijdag. Optioneel zijn er mogelijkheden voor een afspraak op de zaterdag of een avond.

Follow me: