Lisa Meijer

Pilates docent
View My Schdule

Phone:

06 30 77 45 23

Email Id:

Lisa@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Biography:

Pilates – online live te volgen tot 1 juni

Biografie:
Ik ben Lisa, en ik heb vele rollen, net als jij waarschijnlijk. Ik ben moeder, dochter, zus, nichtje, partner, vriendin, danser, docent, bodyworker, collega, ondernemer en alles wat ik nog ga worden.

Mama

In 2016 en 2019 ben ik mama geworden van twee prachtige lieve dochters. Sinds ik zelf moeder ben ervaar ik hoe fijn het is om andere moeders om me heen te hebben. Wat een geweldig mooie en ongelooflijk bijzondere taak hebben wij gekregen!

Het eerste jaar heb ik enorm moeten wennen aan het nieuwe leven(tje). Het moederschap vind ik fantastisch, maar soms ook verwarrend, vermoeiend en confronterend. Het helpt om verhalen te delen en naar elkaar te luisteren. Jij en ik zijn namelijk niet de enigen met onzekerheden en vraagstukken die ons bezighouden. Laten we hier open over zijn en elkaar een handje helpen. Ook vrouwen met een kinderwens, of vrouwen voor wie het zwanger worden niet van een leien dakje gaat, zoeken steun bij andere vrouwen.
Ik zie het in de praktijk: we hebben elkaar nodig om onze onzekerheden te kunnen uiten zonder dat daar een oordeel aan gegeven wordt.

Pre- en Postnataal

Sinds 2013 ben ik mij gaan verdiepen in pre- en postnatale Pilates.
Al snel kon ik de lessen Zwanger & Fit starten. Ik voelde meteen dat dit werk mij op het lijf geschreven is, maar waarom dat zo was begreep ik nog niet.
Bij wijze van onderzoek en uit pure nieuwsgierigheid heb ik vervolgens een jaar als (student) kraamverzorgster gewerkt en las ik alles wat los en vast zit over het onderwerp (in mijn Leeshoekje geef ik je tips!). Maar het waren mijn eigen zwangerschap, bevalling en kersvers moederschap waardoor ik écht besefte waarom ik zo graag met zwangeren en jonge moeders wil werken: in deze bijzondere periodevan het leven hebben wij vrouwen elkaar hard nodig.
Ik ben overtuigd van het belang dat vrouwen de mogelijkheid krijgen om elkaar in deze ingrijpende tijd van hun leven te ontmoeten en ondersteunen. Ik wil deze mogelijkheid scheppen.

Follow me: