Erica Argelo

Holistisch coach & Tarot specialist
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

 

‘Niets dat bewegen kan is krachtiger dan degene die het in beweging brengt’

Holistisch coachen geeft een grondbeginsel aan de innerlijke balans door het helen van het gewonde Zelf, ik begeleid je onderweg naar verbinding. In mijn consulten ben ik altijd op zoek naar intrinsieke waarden, naar de eenheid die ons drijft en zo bijzonder maakt; waardoor we harmonie ervaren in relaties. De herkenning vormt een positief vertrekpunt in het waarachtig waarnemen van de vooruitgang en verwachtingen bij zowel intentionele als ook projectmatige processen. Hierin beschouw ik vanuit meerdere methoden, lees meer hierover op mijn website.

BUSINESS & SPIRITUALITEIT
De economische ontwikkelingen zijn in rap tempo aan het veranderen en vragen een andere manier van kijken in de herziening van bestaande structuren. Het nodigt ons uit om te kijken naar het niet geziene deel. Een holistische benadering kan hierin uitkomst bieden door vanuit een diepere waardencontext naar levensthema’s, projecten of organisatie ontwikkelingen te gaan kijken, met behulp van orakels.

DE ZEVEN MAGISCHE SPIEGELS IN RELATIES
Het raadplegen van Orakels is een effectieve methode voor het direct inzichtelijk maken van vraagstukken, waarmee we de wetmatigheid leren kennen. Het geeft antwoorden op levensvragen en inzicht waarin we zijn vastgelopen. Kaartreadings zijn in beginsel niet bedoeld als toekomstvoorspelling, alswel behulpzaam bij het inzichtelijk maken van (gedachten)patronen waardoor (project)ontwikkelingen sneller in flow komen. Toekomst creëren we namelijk in het HIER en NU… Hoe beter we hierin verbonden zijn met ons ware Zelf, hoe bewuster we de toekomst vormgeven.

Stel dat we hier allemaal zijn met een missie, wat is die van jou?

Tarieven:

  • Coaching sessie 85 euro
  • Tarotconsult 30 minuten 30 euro
  • Tarotconsult 60 minuten 60 euro
  • Maatwerk coach-trajecten in overleg

 

*Op de Dinsdagmiddag ben ik voor consulten beschikbaar bij De Nieuwe Lente, andere dagen en/of tijdstippen zijn in overleg ook mogelijk. Graag tot ziens!