Anki van der Staay

Shamanic Practioner & Pranic Healer
View My Schdule

Telefoon:

0636050685

E-mail:

anki@denieuwelente-heemstede.nl

Adres:

Raadhuisstraat 56 A

Meer info:

Ik ben een Shamanic Practioner & Pranic Healer met een passie voor traditionele geneeswijzen.
Gedurende de afgelopen 18 jaar heb ik in verschillende landen op de wereld gewoond, waar ik ervaring heb opgedaan met de traditionele geneeswijzen van de lokale culturen.

Ik heb een eigen praktijk gehad in Perth (Australië) en Ubud (Indonesië). Tevens heb ik gewerkt bij het Sir Charles Gairdner Hospital – Cancer Support Center in Perth (Australië) en bij verscheidene Shipibo & Q’ero communities in Peru.

Sinds een paar maanden ben ik terug in Nederland en ik ben verheugd om het team bij De Nieuwe Lente te versterken.

Mijn behandelingen zijn geschikt voor uiteenlopende fysieke en emotionele klachten, spirituele kwesties en de beantwoording van levensvragen. Ik richt mij in het bijzonder op het behandelen van burn-out en chronische vermoeidheid, vrouwelijke gezondheidskwesties, psychosomatische klachten en hypersensitieve mensen.

De behandelingen zijn gericht op het in evenwicht brengen van je levensenergie; het activeren van je zelfhelende vermogen – zodat je lichaam en geest zich kunnen herstellen van trauma’s, chronische aandoeningen, fobieën en angsten.

Ik gebruik daarvoor verschillende technieken, ondermeer:

Shamanic Healing
Ik heb mijn Shamanic opleiding gevolgd bij Michael Harner’s Foundation of Shamanic Studies en ben sinds 2010 actief als Shamanic practitioner.

Shamanism is de oudste helende traditie van de mensheid en de voorloper van alle moderne natuurgeneeskunde en alternatieven therapieën. Shamanism gaat er vanuit dat de oorzaak van alle problemen, fysiek, emotioneel en mentaal, hun oorsprong hebben in een spirituele onbalans.

Tijdens een Shamanic healing begeeft de healer zich in een andere bewustzijnsstaat om toegang te krijgen tot een verborgen realiteit in de spirit wereld met als doel inzicht, genezing en informatie terug te brengen.

Pranic Healing
Ik ben getraind door Master Chao Kok Sui, ontwikkelaar van het moderne Pranic Healing systeem
en sinds 2002 actief als pranic healer.

Pranic Healing is een uiterst effectieve behandelmethode waarbij geen fysieke aanraking nodig is.
Het maakt gebruik van prana – levensenergie – om het energieveld van het lichaam in balans te brengen. Deze levensenergie herstelt het evenwicht in het lichaam en zorgt voor vitaliteit.

Pranic Healing is gebaseerd op het principe dat het lichaam een zelfhelend vermogen bezit.
Het genezingsproces kan worden versneld door het verhogen of verbeteren van de doorstroming van de levensenergie in het lichaam ter verbetering van fysieke en emotionele klachten.

Proceswerk
Ik heb mijn opleiding Proceswerk gevolgd bij spiritueel opleidingscentrum PENVA.

Proceswerk gaat er vanuit dat een trauma niet alleen in het hoofd zit maar ook in het lichaam.
Het doel van proceswerk is om het fysieke en psychische lichaam te zuiveren van traumatische ervaringen uit het verleden, en het ontdekken van je authentieke zelf – een proces dat een belangrijk onderdeel is van je levenspad.

Doel van de behandelingen:
– Effectief loslaten van spanning in lichaam en geest
– Identificeren van oorzaken van slechte gezondheid en ziekte
– Inzicht krijgen dat ziektebeeld alleen een aspect van jezelf is
– Verbreken van negatieve gedragspatronen
– Verbeteren van energie en vitaliteit
– Aanzet tot verwerken van diep verdriet en rouw
– Versterken van het immuunsysteem
– Proactieve levensinstelling in plaats van reactief
– Verkrijgen van helderheid en richting voor je leven
– Toegang tot je hogere zelf voor wijsheid en genezing
– Ontdekken van je echte levensdoel en authentieke zelf

Ik ben op wisselende dagen en avonden aanwezig in De Nieuwe Lente.

Consult 60 minuten 80

Consult 90 minuten 120

Consult 120 minuten 150
Telefonisch consult 15 minuten 30

Red Tent – A Sacred space for Women
Tevens organiseer ik de Red Tent vrouwen cirkels. De Red Tent is een traditie overgenomen van oude culturen, bedoelt om de saamhorigheid en het gevoel van vrouw-zijn te versterken, en is zonder religieuze of spirituele achtergrond. Het is een veilige plek waar vrouwen samenkomen en zichzelf kunnen zijn, waar in openheid verhalen en ervaringen met elkaar gedeeld kunnen worden.

De wereldwijd actieve Red Tent beweging verandert de manier waarop vrouwen met elkaar omgaan en elkaar ondersteunen. Het biedt een plek die vrouwen eert en het vrouw-zijn viert. De Red Tent bevordert betrokkenheid en een gemeenschapsgevoel door open en diepe gesprekken mogelijk te maken over onderwerpen waar vrouwen anders niet snel over willen praten.

De Red Tent wordt iedere maand rond nieuwe maan georganiseerd.