Soorten lessen

Do-in: Do-in richt zich specifiek op het in balans brengen van je meridianen. Dit wordt gedaan middels strekkingen en zelfmassage (drukpunten), ademhalingsoefeningen en meditatie.

Essentrics: is een dynamische training waarbij alle spieren tegelijkertijd worden verlengd en versterkt.

Hatha-yoga: is een mengvorm en richt zich voornamelijk op het lichaam en de adem.

Kinderyoga (Peuter- en kleuteryoga): De rustgevende en activerende yogaoefeningen hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van de kinderen.

Meditatie: Altijd al eens willen (leren) mediteren? Tijdens een les leer je en ervaar je wat meditatie voor je kan betekenen.

Saswitha Hatha Yoga: is een vorm van Hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt.

Vinyasa / Flow Yoga: is een actieve vorm en start met een wisselende serie zonnegroeten. Daarna volgt een ritmische serie yogahoudingen op de adem en eindigt met ontspanning.

Yin Yoga: Deze vorm is gericht op loslaten en bezinning. Het is gericht op het bindweefsel, de botten en de meridianen en benadrukt het ontvangende principe.

Zwangerschapsyoga: Tijdens de lessen Hatha zwangerschapsyoga worden uiteenlopende onderwerpen over zwangerschap en geboorte vanuit een breed perspectief belicht. De lessen zijn vooral gericht op ervaren, voelen en ademen.

Chi Kungs / Tai Chi: Deze energietraining komt uit China en is zacht en heel krachtig tegelijkertijd. We openen de energiebanen zodat je je vitaler gaat voelen. (op aanvraag)