Kinder yoga (voor peuters en kleuters )

Wat ik zelf het mooiste vind aan peuteryoga is de afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Zo ontstaat er een goede balans.
De rustgevende en activerende yogaoefeningen hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van de peuters. Tijdens de les zingen we liedjes en spelen we spelletjes om de yoga speels en afwisselend te houden.Daarnaast maken de kleintjes kennis met eenvoudige ademhalingsoefeningen.
Bij mij in de les mag je zijn wie je bent. Door de les word je rustiger, leer je te vertrouwen op je lichaam en voel je je op je gemak. Yoga is gezond voor lichaam en geest en brengt rust in deze hectische tijd waarin kinderen opgroeien.
Omdat ik mij kan voorstellen dat je als (groot)ouder/verzorger benieuwd bent naar de les en wellicht graag zelf eens mee wil doen om te ervaren, organiseer ik ook lessen waarbij de (groot)ouder/verzorger mee mag doen! Je hebt hier geen yoga ervaring voor nodig, alleen enthousiasme. Alle andere lessen zijn alleen voor het kind, om zo rust en ruimte te creëren.
De eerste les is altijd samen met de (groot)ouder/verzorger zodat je zelf de les kan ervaren en het minder spannend is voor de kleine kinderen.

Docent: Cheraldine Oudolf

Op aanvraag