Coaching bij stress

Hoe zou het voor je zijn als je meer rust en energie hebt in je hoofd en lichaam, dat je je rust pakt en aanvoelt wat je wel en niet wilt doen. Het gevoel dat het leven ook om jou draait.

 

Waarom voel je je zo?
Bij stress coaching zoeken we eerst samen naar de oorzaak van de stress. Hoe komt het dat je je zo voelt, waar heb je last van, wat maakt het zo vervelend voor je dat je niet het leven leeft dat je graag wilt? Met de PMA-coachingsmethode halen we naar boven wat er ten grondslag ligt aan de keuzes die je maakt zodat je kunt stoppen met het gedrag dat niet goed voor je is. Dan ontstaat er ruimte om te ontdekken waar jij behoefte aan hebt en waar jouw hart warm van wordt. Dit gaan we samen in kaart brengen.

Afscheid nemen van fysieke stress
Daarnaast kijk ik of je letterlijk stevig in je schoenen staat. Zijn er spieren in je lichaam die te gespannen zijn of juist spieren die te weinig spierspanning hebben? Want als je lichaam moet compenseren om overeind te blijven kost dat heel veel energie en bij stress van buitenaf, raak je veel sneller uit balans. De kinesiologie-methode geeft veel duidelijkheid over fysieke en emotionele stress in je lichaam. Met deze methode verbetert de spierspanning in je lichaam, je ademhaling wordt rustiger en je kunt weer vertrouwen op een lichaam zonder klachten zodat je letterlijk en figuurlijk weer stevig in je schoenen staat.

Verder kijk ik of er voedingstekorten in je lichaam zijn ontstaan in de stressvolle periode. Met stress reducerende oefeningen verbetert de spierspanning in je lichaam, wordt je ademhaling rustiger en kun je weer vertrouwen op een lijf zonder klachten zodat jij letterlijk en figuurlijk stevig in je schoenen staat.

Coaching bij stress brengt je terug bij jezelf. Terug bij de blije jij – zonder stress – die van binnen rust ervaart en genoeg energie heeft om de dingen te doen die het leven mooi maken.

Klachten

Stress, onrust, angstgevoelens, somberheid, onzeker zijn, burn-out, trauma, overspannen, het gevoel hebben dat je meer uit je leven kan halen maar hiertoe niet in staat zijn, lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn, rugklachten, schouderklachten, vermoeidheid, slaapproblemen, het gevoel er alleen voor te staan terwijl je niet alleen bent.

Coach

Sandra Taal

Sandra Taal | Coaching bij stress
Klik op de foto voor meer informatie over Sandra

sandra.taal@denieuwelente-heemstede.nl
06-1500 3675