Sandra Klein

lichaamsgericht therapeut & coach, stress- en traumaverwerking
View My Schdule

Phone:

Email Id:

sandra.klein@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Biography:

 


 

SPECIAAL AANBOD: ONTSTRESSMOMENTEN

Gun jezelf een leeg hoofd en een ontspannen lichaam in deze chaotische en onzekere tijden. Gewoon vanuit je eigen huis. De ontstressmomenten helpen  om jezelf te ‘resetten’ en dichter bij jezelf te komen, zodat je weer met andere ogen naar het leven  kan kijken.  Naast ontspanning in moment,  krijg je handvatten mee die je helpen dichter bij jezelf te blijven en daarmee meer in de ontspanning.
Een online sessie van 30 minuten is €45,00.  Boek je zes sessies, dan  betaal je er vijf.


 

Ik ben Sandra Klein, lichaamsgericht therapeut en coach. Ongeveer 15 jaar geleden deed ik mijn eerste lichaamsgerichte oefening. Chi Kung en lichaamswerk opende mijn ogen. Ik ontdekte processen in mijn lichaam die ik niet eerder bewust had waargenomen. Na deze ervaring werd ik ontzettend nieuwsgierig. Wat speelt er nog meer in mijn lichaam zonder dat ik het doorheb? Daar wilde ik meer over weten, want ik voelde meteen: dit brengt me verder. Ik deed de HBO-opleiding Integrated Psychotherapy en aanvullende trainingen op gebied van stress- en traumaverwerking.

In mijn praktijk bied ik je graag de rust en ruimte om zonder oordeel aan jezelf te werken. Met compassie voor hart en ziel, lichaam en hoofd.  Mijn uitgangspunt is dat ieder mens uit méér bestaat dan de aanleiding voor zijn of haar komst. Tijdens de sessies is er dan ook aandacht voor zowel de kwetsuur alswel de stevigheid die in ieder van ons aanwezig is.

In mijn werk hanteer ik een zorgvuldige en nuchtere benadering. Daarnaast houd ik er van bij serieuze thema’s ook lichtheid in te brengen.

In de sessies maak ik gebruik van oa:

  • Ademtechnieken
  • Bio Energetica
  • Gestalt
  • Psychodrama
  • Somatic Experiencing®
  • Karakterstijlen (maskers)
  • Polyvagaal theorie

Een consult duurt 60 tot 75 minuten en is € 85,–

De meeste zorgverzekeraars vergoeden in het aanvullend pakket een deel van het consult op basis van mijn inschrijving als lichaamsgericht therapeut bij de SBLP.

 

 

Follow me:

www.test.nl