Ilse van Rij

arts en seksuoloog
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: ilse@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-81516045
Website: www.ilsevanrij.nl

Over mij  Mijn naam is Ilse van Rij, ik ben arts en seksuoloog.  Ik ben na mijn geneeskunde studie begonnen als huisarts in Haarlem. In die tijd heb ik ervaren hoe hoog de drempel kan zijn om seksuele problemen te bespreken en hoe groot de impact kan zijn op iemands leven en hoeveel plezier het mij gaf om mensen erbij op weg te helpen.  Ik werk sinds 2019 als arts seksuele gezondheid aan de GGD afdeling seksuele gezondheid in Utrecht. Ik zie ernaast graag seksuologie patiënten in mijn eigen praktijk in centrum de Nieuwe Lente. Mensen zeggen over mij dat ik rustig en geduldig ben en dat ze zich snel op hun gemak voelen.

Voor wie?  Mensen van jong tot oud, kunnen bij mij terecht met seksuele vragen over pijn bij vrijen, geen zin in seks of juist te veel zin in seks, opwindingsproblemen of seksuele identiteit. Soms word je door ziekten als borstkanker of lichen sclerose of epilepsie geconfronteerd dat seks anders gaat dan voorheen. Door mijn achtergrond als arts kan ik goed de lichamelijke kant onderzoeken en behandelen.

Wat?  In elke levensfase vallen er weer dingen uit te vinden op seksueel gebied, eigenlijk is seks een leven lang leren. Hoe kun jij de omstandigheden zo aanpassen dat seksuele verlangens meer kunnen uitkomen. Voor veel mensen is het in het begin lastig om open te praten over seks. Door het stellen van de juiste vragen komt vaak het gesprek op gang en wordt de juiste taal gevonden.

Waarde? Seks en alles daaromheen kan bevrijdend zijn, de intimiteit vergroten en je allerlei dingen over jezelf leren. Het gaat er om hoe jij jouw seksuele autonomie kan vergroten en weer meer plezier kan krijgen met seks.

Ik nodig je uit om mijn website te bezoeken wanneer je meer informatie wil.

 

 

Pas wanneer je weet hoe een ‘ja’ voelt, kun je ook ‘nee’ zeggen.

Weten hoe je seks lekker kunt maken is dus heel belangrijk.

Ellen Laan

Follow me: