Businesscirkels voor bewuste vrouwelijke ondernemers

Een middag volledige focus voor jouw bedrijf. Waarin jij leert afstemmen en luisteren naar de energie van jouw bedrijf.  Wanneer jij echt luistert, wat heeft zij je dan te vertellen?

VOOR WIE?

Voor vrouwelijke ondernemers die werken vanuit bezieling. Wat jij doet is je ‘why’, je vuur, je passie, je ‘to do’ hier op aarde.

Je hebt een verlangen, een droom. Je wil groeien met je bedrijf, je wil spelenderwijs ontdekken wat er nog meer in jou zit. Welke potentie je wel ziet of voelt voor jou bedrijf, maar die er niet uit komt.

Je wil niet langer forceren, maar hoe dan wel?
Hoe zorg je voor de juiste balans van voelen en actie?

WAT IS HET NIET?

Het is geen businesscoaching en ook geen stappenplan over hoe je aan klanten komt. Wel komen dit soort onderwerpen aanbod en ga je hierop invoelen. Zo kan een businesscirkel gaan over invoelen op jouw vuur, je ideale klant, je aanbod en meer.

WAT GAAN DE BUSINESSCIRKELS JOU BRENGEN?

De businesscirkels houden je scherp op wat je hier te doen hebt. Je gaat doorvoelen, aankijken waar het niet stroomt. Je leert om te werken vanuit bezielde acties en niet vanuit forceren. Je gaat je hoofd gebruiken voor de uitwerking en je gevoel om helder te krijgen welke actie nu klopt.

Je leert de energie van jouw bedrijf kennen en je leert om hier steeds makkelijker op af te stemmen. Zodat je met haar mee kunt bewegen. Zodat zij jou kan vertellen wat ze nodig heeft om te groeien.

KORTOM:

Je leert om jouw eigen wijsheid en de wijsheid van jouw bedrijf te combineren en zo de potentie van jouw bedrijf naar buiten te brengen. Klinkt goed toch?

DE PRAKTISCHE KANT

De businesscirkels zijn op dinsdagmiddag van 13.30 – 16.00.

Data:

  • 5 maart
  • 2 april
  • 14 mei
  • 4 juni
  • Een strippenkaart voor 3x is €150
  • Een losse businesscirkel is €75
  • Eerste keer kennismaken voor €55

Nieuwgierig? Klik voor meer informatie en aanmelden Businesscirkels