Titia Schram

Psychologie & Psychotherapie
View My Schdule

Telefoon:

06-27870233

E-mail:

titiaschram@denieuwelente-heemstede.nl

Adres:

Raadhuisstraat 56a

Meer info:

Mijn wens is lange tijd geweest om met collega’s met wie ik affiniteit heb samen te werken in een centrum. Deze mogelijkheid bied zich nu in de Nieuwe Lente.

Sinds enige jaren is mijn behandeling voor psychische klachten meer afgestemd om de interactie tussen lichaam en geest. Het samenwerken met collega’s die dezelfde visie delen biedt mooie kansen op samenwerking.

Ik bied als behandeling psychotherapie (behandeling van psychische klachten) voor klachten die te maken hebben met somberheid, depressie, angst en/of paniek, emotionele problemen die te maken hebben met oud zeer of onverwerkte problemen, burnout of overspannenheidsklachten en relatieproblemen. Mijn specialisatie is de behandeling van trauma-klachten. Daarnaast behandel ik ook relatieproblemen.

In mijn behandeling maak ik gebruik van verschillende methodes zoals EMDR, lichaamsgerichte therapie (Sensomotorische psychotherapie) en mindfulness.

Naast mijn werk als psychotherapeut ben ik ook mindfulnesstrainer en compassietrainer. Deze trainingen geef ik binnen het samenwerkingsverband Mindfulness Centrum Kennemerland.

Tenslotte ben ik ook lid van de Vereniging Rondom Psychotherapie Kennemerland.

Mijn werkdagen zijn:
Maandag (9-17u )
Dinsdag (13-20u )
Woensdag (9-17)
Donderdag (9-17)

Kijk ook op de website voor de actuele wachtlijst.

Website: titiaschram.nl