Sonja Herpers

Mindfulness coach
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

 

Mijn naam is Sonja Herpers en bij mij kun je terecht voor training in mindfulness, compassie, meditatie, yoga en binnenkort ook voor creatieve coaching. Mensen kloppen meestal bij mij aan omdat ze nieuwsgierig zijn naar wat mindfulness hen kan brengen. Anderen hebben meer een onbestemd gevoel, zijn onrustig, ervaren stress of ze zijn ergens tegenaan gelopen. Of het ontbreekt aan concentratie. Ook een fysieke tegenvaller kan een mens flink uit balans brengen. Een mindfulnesstraining kan heel geschikt zijn wanneer je op zoek bent naar meer rust in je hoofd en lichaam.

Down-to-earth-training

Aan de hand van een beproefde structuur van acht weken leer je verschillende down-to-earth-meditatiemanieren en sta je stil bij de gebieden in je leven die best wat aandacht kunnen gebruiken. Tijdens een mindfulnesstraining proberen we niet zozeer pratend de onderste steen boven te krijgen, bijvoorbeeld over het verleden. De oefeningen zijn meer gericht op wat je nu ervaart of voelt. Vaak treden er verrassende inzichten op gedurende het traject. Mindfulnesstraining is ‘acceptatiegericht’. Dit ontwikkelen kan heel helpend zijn, omdat er in een mensenleven ook dingen gebeuren die moeilijk zijn of niet te veranderen.

Omdat niet altijd meteen duidelijk is waarmee je het beste geholpen bent, plannen we voorafgaand aan de training eerst een telefonisch intakegesprek. Belangrijk om te weten dat je geen enkele ervaring hoeft te hebben met mediteren of met yoga. Ook je leeftijd of levensfase is geen belemmering om meer mindful door het leven te kunnen stappen. Lees ook mijn website voor een indruk en ervaringen van anderen.

 

  • Een individuele mindfulnesstraining bestaat uit 8 weken voor €485,-. Dit bedrag kan in delen betaald worden. Een vergoeding is soms mogelijk via je verzekering. Wanneer je als zelfstandige werkt, kun je de kosten van de training voor je onderneming opvoeren.
  • Andere yoga- en meditatietrajecten en sessies creatieve coaching kunnen in overleg.
  • De komende tijd ben ik vooral beschikbaar op maandagmiddagen en woensdagmiddagen. Bij voorkeur e-mailen met vragen over de mogelijkheden.

Ik ben opgeleid om de officiële Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) en individueel Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) te trainen. Ik ben geregistreerd lid bij de beroepsvereniging VMBN in de hoogste categorie (1).