Pepijn Vanthoor

Shiatsu therapeut
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Pepijn@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Biography:

 

Je lijf is een bron van wijsheid, waar wij soms niet zo vertrouwd mee zijn.

Tijdens één van mijn vele reizen als fotograaf, ben ik in contact gekomen met de werking van Shiatsu. Voor mij bleek dit de manier om uit mijn hoofd te komen en mijn lijf meer te voelen. Ik ben zo onder de indruk geraakt van zowel de eenvoud als de complexiteit van Shiatsu, dat ik hier in Nederland de HBO opleiding tot Shiatsu therapeut heb afgerond. Hierin ben ik nooit uitgeleerd en blijf daarom de nodige training en verdieping volgen.

Shiatsu bracht mij een krachtigere manier van in het leven staan. Ik ervaar meer comfort in alle aspecten van mijn leven, en dit zie ik terug bij de cliënten die ik behandel. Door Shiatsu neem je het heft meer in eigen hand om op zelfonderzoek uit te gaan. Elke vraag op het gebied van body & mind kan ondersteund worden door Shiatsu therapie, ook als je niet duidelijk voor je ziet waar je precies zou kunnen beginnen.

Ik coach je graag op dit pad naar ontspanning!

Met veel plezier deel ik mijn kennis en kunde al een aantal jaar met cliënten, en sinds 2019 ook vanuit De Nieuwe Lente.

Maak een afspraak 

 

Shiatsu is een vorm van manuele therapie, waarbij ik jou ondersteun bij het onderzoeken hoe je de balans in je lichaam en geest kunt vergroten.

We gaan samen op onderzoek en kijken naar wat jij nodig hebt. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van massagetechnieken, strekkingen en de ademhaling. Dit help je om in het hier en nu te komen, het los te laten en je eigen kracht te (her)ontdekken. Een Shiatsu behandeling ontvangen is een mooi en krachtig middel om meer contact met je lijf te krijgen en te voelen wat er speelt.

Bij Shiatsu lig je op de grond, op een Japanse futon (de mat).  Deze massagetherapie wordt door de kleding heen gegeven. Als je voor een behandeling komt, neem dan een loszittende broek, een T-shirt/trui en lekkere warme sokken mee.

Shiatsu werkt ook ondersteunend in combinatie met andere therapieën of medische behandelingen.

Lees meer over Shiatsu en te behandelen klachten

De praktijk is aangesloten bij de Shiatsu Vereniging Nederland. Daarnaast ben ik aangesloten bij de RBCZ. De GAT fungeert als geschillencommissie in geval van klachten. De behandelingen worden deels vergoedt vanuit de aanvullende verzekering.

Follow me: