Sandra Scherff-Taal

kinesioloog en coach
View My Schdule

Telefoon:

06-15003675

E-mail:

sandra.taal@denieuwelente-heemstede.nl

Adres:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Meer info:

Met kinesiologie en coaching begeleid ik mensen met stress gerelateerde klachten die niet tevreden zijn of niet goed functioneren in het dagelijks leven. Mijn manier van coachen vertaalt zich het beste als lichaamsgericht coachen. We gaan niet alleen maar praten, een groot gedeelte van de sessie vindt plaats op de behandelbank waarbij de spanning in je spieren aangeeft wat in je systeem (lichaam, geest en energetisch) uit balans is. Want vaak heb je niet helder wat de oorzaak is van je ellendig voelen. Je hoeft dus niet met je hoofd te weten wat er aan de hand is om van je klacht af te komen. En natuurlijk gaan we je systeem in balans brengen zodat jij je beter voelt.

Klachten waarvoor je in mijn praktijk terecht kunt: stress, onrust, angstgevoelens, somberheid, onzeker zijn, burn-out, trauma, overspannen, het gevoel hebben dat je meer uit je leven kan halen maar hiertoe niet in staat zijn, lichamelijke klachten zoals spanningshoofdpijn, rugklachten, schouderklachten, vermoeidheid, slaapproblemen, het gevoel er alleen voor te staan terwijl je niet alleen bent.

Zoals ieder mens heb ik ook stressvolle periodes gekend. Gelukkig weet ik hier nu goed mee om te gaan door de kennis die ik heb opgedaan met mijn opleidingen in de kinesiologie, coaching en het pad dat ik in mijn leven heb bewandeld. Kennis en inzichten die ik jou ook kan meegeven. Laat me je helpen.

Agenda: maak een afspraak door op deze link te klikken

– Op dinsdagavond, woensdag en vrijdag werk ik in De Nieuwe Lente. Andere dagen en avonden zijn in overleg mogelijk.
– Het tarief voor de intake van 1,5 uur is € 48,75. Een vervolgafspraak van een uur € 65,- en een coachingtraject (5 sessies van 1,5 uur) € 422,50.
– Ik ben aangesloten als beroepscoach bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches.
– Meer informatie over Coaching bij stress kun je vinden op mijn website www.sandrataal.nl