Marjon Kok

Voedingsadviseur & Hormooncoach
View My Schdule

Phone:

0620272030

Email Id:

marjon@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Biography:

 

Biografie:
Mijn naam is Marjon Kok en ik ben werkzaam als Voedingsdeskundige en Hormoonconsulent. Nadat ik ontdekte dat je met leefstijl veel klachten kunt oplossen en ik na jaren eindelijk van die vervelende buik- en hoofdpijn af kwam, was mijn interesse in voeding en gezondheid gewekt! Ik volgde diverse klassikale- en thuisopleidingen en in 2016 opende ik mijn eigen praktijk in Haarlem Noord. In mijn praktijk begeleid ik vrouwen met hormonale klachten en vrouwen die worstelen met gewichtsverlies. Inmiddels heb ik al veel vrouwen met succes mogen helpen bij het behalen van hun gezondheidsdoelen. Hoe leuk is dat! Voor mijn cliënten maak ik graag een praktische vertaalslag naar gezond leven op een gemakkelijke manier. Lekkere recepten met pure ingrediënten; je hoeft echt niet de hele dag sla te eten en het hele gezin kan mee eten!;)

Tijdens de intake vraag ik je een uitgebreide vragenlijst in te vullen. Aan de hand van de vragenlijst en het kennismakingsgesprek voer ik een hormonale analyse uit. Zo stel ik vast of er wellicht een hormonale disbalans ten grondslag ligt aan je klachten. Je ontvangt van mij een leefstijladvies specifiek gericht op jouw klachten. Ook werk ik met voedingsschema’s om je op weg te helpen.

Vanaf januari ben ik op de woensdagochtend aanwezig in de Nieuwe Lente. Dus struggle jij ook met vermoeidheid? Vind je het lastig om op eigen houtje af te vallen? Heb je last van overgangsklachten? Ben je nog niet zwanger en had je gehoopt dat dit sneller zou gaan? Maak dan een afspraak voor een intakegesprek en dan zie ik je hier!:)
Wil je meer weten? Ga dan naar www.marjonkok.nl of neem contact met mij op.

Tarieven:

Intakeconsult 45-60 minuten     € 50,00
Adviesconsult 45 minuten           € 60,00
Vervolgconsult 30 minuten         € 30,00
Telefonisch consult 20 minuten € 25,00

Ik bied ook diverse pakketten aan.

Mijn consulten worden (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraar.