Iris Kuijper

Orthomoleculair therapeut
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

E-mail: Iris@denieuwelente-heemstede.nl
Tel: 06-51428024
Website: www.be-health.nl
 
Vage klachten die je al te lang voor lief neemt, moeite met afvallen, weinig energie of niet goed kunnen slapen? Of heb je een duidelijk ziektebeeld en wil je meer doen dan enkel het bestrijden van symptomen met medicatie? Als orthomoleculair therapeut help ik je graag de oorzaak te vinden en je stap voor stap te begeleiden naar een betere gezondheid. Altijd in jouw eigen tempo.
Ik beperk mij in mijn advies nooit tot voeding alleen. Ik kijk naar het hele plaatje: voeding, supplementen, beweging, slaap en stressreductie. Doordat ik een achtergrond heb in gedragspsychologie en NLP kan ik mensen ook helpen op mentaal vlak. Want het blijvend veranderen van je leefstijl is niet makkelijk en vraagt om slimme life-hacks. 

Waar kan ik bij helpen?
  • Allergieen, acne en eczeem – Darmklachten zoals PDS – Verminderde weerstand – Slapeloosheid en stress – PMS en andere hormonale klachten – Instabiele bloedsuiker en pre-diabetes – Verbeteren van sportprestaties – Gewichtsbeheersing
Heb je andere klachten? Neem vrijblijvend contact met mij op. Dan kijken we samen of ik je kan helpen.

 

Wie ben ik?

Als danseres in opleiding was ik al jong bezig met fysieke prestaties en merkte ik dat voeding daar veel invloed op had. Ik stopte met dansen, maar mijn interesse in voeding bleef. Ik besloot dan ook mij te laten omscholen. Ik begon met de opleiding medische basiskennis en kon vervolgens de opleiding tot orthomoleculair therapeut aan de Natura Foundation volgen. Daarna kon ik direct aan de slag bij een mooie praktijk in Amsterdam. Daar heb ik veel mensen kunnen begeleiden bij het verbeteren van hun leefstijl en gezien dat ze zich daardoor ook echt beter gingen voelen. Dat geeft mij veel energie!

Ik doe diverse na- en bijscholingen om mijn kennis op pijl te houden en te verbreden. 

 

Laboratorium onderzoek

Naast de kenmerken van het klachtenpatroon geeft laboratorium onderzoek vaak veel informatie over de oorzaak van de klachten. Daarom ben ik aangesloten bij laboratorium RP Sanitas Humanus voor bloed-, ontlasting- of speekselonderzoek. Bijvoorbeeld voor het opsporen van intoleranties, afwijkingen van de darmflora of om meer inzicht te krijgen in de hormoonhuishouding.

 

Tarieven

Intakegesprek en consult 1,5 uur: € 95,-
Consult 60 min: € 75,-
Consult 45 min: € 60,-
Consult 30 min: € 45,-
Uitwerken behandelplan: € 20,- per 15 minuten
Ik ben op de woensdagochtenden aanwezig bij de Nieuwe Lente. 

Follow me: