Froukje Verhoef

Yoga docent
View My Schdule

Phone:

06–38115502

Email Id:

froukje@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Biography:

 

Biografie
Nadat mijn belangstelling voor oosterse geneeswijzen was gewekt, ben ik mij gaan verdiepen in de Traditionele Chinese Geneeswijzen. Ik heb ervoor gekozen mij te specialiseren in Shiatsu, omdat het een vorm van lichaamstherapie is waarbij de Qi-stroom op een overwegend zachte, subtiele manier wordt beïnvloed door de kracht van aanraking.

De opleiding tot Shiatsu Therapeut heb ik gevolgd bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai / Shu Ha Ri. Vervolgens heb ik de opleiding Westerse Medische Basiskennis gedaan, met de modules anatomie, fysiologie en pathologie. Sinds 2009 heb ik mijn eigen praktijk in Shiatsu Therapie.

Do-In is onlosmakelijk verbonden met de Shiatsu. Tijdens een Shiatsu behandeling geef ik regelmatig specifieke Do-In oefeningen mee om thuis te beoefenen, ter ondersteuning. Het was dus een logische stap om ook de Do-In yoga opleiding te gaan doen. Deze heb ik gevolgd bij WYA Do-In school van Claudia Heijdel. Sinds 2014 ben ik gecertificeerd Do-In yoga docent.

Naast Shiatsu Therapie en Do-In yoga geef ik ook sport- en ontspanningsmassage, triggerpointbehandeling, cupping en stoelmassage.