David Blakmoor

Fysiotherapeut
View My Schdule

Phone:

06 – 308 266 09

Email Id:

david@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

www.dblakmoorfysiosport.nl

Biography:

 

Biografie:
Mijn naam is David Blakmoor en ik heb ruim 10 jaar ervaring als fysiotherapeut. Ik woon met mijn gezellige en drukke gezin met drie kinderen al geruime tijd met veel plezier in Heemstede.

Als fysiotherapeut heb ik een persoonlijk aanpak. Ik help mensen graag met volle aandacht en zonder tijdsdruk en vind maatwerk belangrijk, geen klacht en persoon is het zelfde!

Of u nu de 100 meter (weer) in een toptijd wilt kunnen lopen of (weer) een toptijd wilt beleven tijdens het uitlaten van uw hond, ik help u graag bij het bereiken van uw doel.

Hoe ziet een behandeltraject er uit?

Als u de eerste keer bij mij komt start ik met een intake en onderzoek. Tijdens deze intake zullen we bespreken wat uw klacht is en welk doel u wilt bereiken.

Daarna ga ik samen met u op zoek gaan naar de oorzaken van uw klacht, de factoren die herstel kunnen verbeteren, maar ook die factoren die uw herstel in de weg kunnen staan.

Na het maken van een behandelplan zal ik u helpen door middel van verschillende behandeltechnieken en oefeningen. Daarnaast bekijk ik samen met u hoe u ook zelf een bijdrage kunt leveren aan uw herstel en het behalen van uw doel.

Indien nodig en gewenst zijn behandelingen van een uur mogelijk.

Bijscholing

Na mijn opleiding bij Hogeschool voor Fysiotherapie Thim van der Laan heb ik mij de afgelopen jaren extra bijgeschoold op de volgende gebieden:

  • knieklachten
  • rugklachten
  • problemen van het zenuwstelsel
  • sportblessures
  • artrose
  • problemen met hart en vaten

Daarnaast heb ik ook veel ervaring met schouderklachten

 Conditietraining

Naast fysiotherapie geef ik conditie training bij u thuis of de buitenlucht (o.a. in het Groenendaalse bos). Dit kan zowel individueel als ik kleine groepjes. Hierbij hou ik rekening met uw wensen en eventuele blessures of beperkingen. Deze leuke trainingen met grote variatie aan oefeningen zorgen ervoor dat u met plezier traint en gemotiveerd blijft.

Hydrotherapie

In samenwerking met Reumapatiënten Vereniging Haarlem e.o. verzorg ik beweeglessen in aan mensen met reuma in het therapiezwembad van SEIN in Cruquius.

Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op www.reumapvhaarlem.nl

Ik ben aangesloten bij het K.N.G.F en sta in het Centraal Kwaliteitsregister.