Claudia Mario

Orthomoleculair & Natuurgeneeskundig therapeut
View My Schdule

Phone:

06-27052342

Email Id:

claudia@denieuwelente-heemstede.nl

Address:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Biography:

 

Mijn naam is Claudia Mario (1974). Ik ben werkzaam als Lifestyle Coach en Orthomoleculair- en Natuurgeneeskundig Therapeut. Hiervoor werkte ik als analist en consultant op het gebied van relatiebeheersystemen. Nu ben ik eigenlijk nog steeds analist en consultant, maar dan op het gebied van leefstijl en gezondheid van mens en dier.

Mijn eerste natuurgeneeskundige opleiding was de 4 jarige HBO opleiding Natuurgeneeskunde en Homeopathie voor dieren. Tijdens deze studie en in mijn stagetijd heb ik kennis gemaakt met de bioresonantie therapie en heb ik mij hier grondig verder in verdiept. Daarna ben ik verder gaan studeren om ook als therapeut voor mensen te kunnen werken. Ik heb de HBO medische basiskennis afgerond en Orthomoleculaire geneeskunde gestudeerd. Ik heb een paar jaar als therapeut gewerkt bij anderen in de praktijk, sinds 2012 werk ik als zelfstandige in mijn eigen praktijk.

In 2017 heb ik met mijn compagnon Saskia Beukman het gezondheidscentrum De Nieuwe Lente in Heemstede opgericht.

Tijdens mijn consulten maak ik onder andere gebruik van bioresonantie-apparatuur om testen en te zoeken naar disbalans in het lichaam en naar de veroorzakers van deze disbalans. Dit kunnen ziekteverwekkers zijn als virussen, bacteriën en dergelijke, maar ook vitamine of mineralen tekorten, stress of erfelijke aandoeningen. Deze laatste zijn overigens niet met de bioresonantie te testen, hiervoor verwijs ik door naar een collega die samenwerkt met gespecialiseerde laboratoria.
Ik combineer verschillende natuurgeneeswijzen, zoals; orthomoleculaire geneeskunde, celzouttherapie, homeopathie, spagyriek, fytotherapie, gemmotherapie en de bioresonantie therapie. Ook kijk ik naar de leefstijl en het voedingspatroon.

Tarieven per 1 september 2019
Intake en consult 90 minuten 132 euro
Consult 60 minuten 88 euro
Consult 45 minuten 66 euro
Consult 30 minuten 44 euro

Telefonisch consult 35 euro per 15 minuten
E-mail consult 35 euro per 15 minuten
Uitwerken behandelplan 35 euro per 15 minuten

Consulten en het uitwerken van behandelplannen worden naar rato van tijd gefactureerd.

  • Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging MBOG. Mijn consulten worden alleen vergoedt vanuit de aanvullende zorgverzekering.

 

Op dit moment heb ik geen plek voor nieuwe cliënten. Uiteraard kunt u bij mijn collega’s terecht voor uw vragen en behandelingen of u kunt zich inschrijven op mijn wachtlijst.
Mocht u niet weten bij wie u het beste terecht kan, mail dan met info@denieuwelente-heemstede.nl.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.