Carola van der Kooij

Zwangerschaps masseur
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

Email:             carola@denieuwelente-heemstede.nl

Telefoon:        06-27128149
Website:         www.adeomassage.com

Hallo, mijn naam is Carola van der Kooij (1971), partner van Wouter en trotse mama van 2 tiener zonen. Voordat ik moeder werd in 2003 was ik werkzaam in het toerisme en in 2010 heb ik me omgeschoold. Toen beide kinderen waren geboren, kriebelde het weer om met mijn handen aan het werk te gaan en heb ik de Sportmassage Opleiding afgerond en sinds 2010 werk ik als gekwalificeerde, sport- wellness masseur in de gezondheid, wellness en beauty-fitness branche o.a. in Nederland, Spanje en Australië. Door het werk van mijn man hebben we in aardig wat verschillende landen mogen wonen en werken en nadat we weer terug verhuisde naar Heemstede eind 2021 ben ik bij De Nieuwe Lente begonnen in juni ’22 om ook hier zwangere vrouwen een relaxte zwangerschap te kunnen aanbieden.

Voor de aanstaande moeder wilde ik een goed ondersteunde massagebehandeling kunnen geven vanaf het prille begin tot aan de uitgerekende datum en daarom werd ik, naast de NGS sportmasseur die ik al jaren was, ook gediplomeerd zwangerschap masseur (opleiding gevolgd bij Pregnancy Massage Australia).

Bij Adeo Massage Pregnancy & More willen we dat vrouwen vertrouwen hebben in hun lichaam en baby, dat ze werken aan een goede gezondheid tijdens hun zwangerschap. Regelmatige zwangerschapsmassage helpt bij het ondersteunen van de vele veranderingen die je lichaam van week tot week ondergaat, waardoor het lichaam zich tijdens de zwangerschap kan aanpassen. Naast massage bieden we ook oefeningen aan om de dagelijkse activiteiten pijnvrij door te komen en werken we aan een gezond en fijne zwangerschap.

Adeo Massage Pregnancy & More biedt naast Zwangerschap Massage in de praktijkruimte bij De Nieuwe Lente ook Postnatale Massage (eventueel in je eigen thuis omgeving) en Baby Massage (op locatie Vondelkade of eigen thuis omgeving).

Afspraken gaan in overleg en ik ben zeer flexibel qua dag en tijdstip. Ik zie je graag in De Nieuwe Lente!

 

Follow me: