Annekarien Bothe

Coach (IEMT & Brain Coaching)
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

 

Mijn naam is Annekarien Bothe (1967, getrouwd en trotse moeder van 3 volwassen kinderen).

Ik kom vaak mensen tegen die zeggen dat ze de controle kwijt zijn over hun leven.

Ik help mensen met het terug vinden van hun eigen regie, via de weg van bewustwording en het her-programmeren van de mindset. Ik maak veel gebruik van de methode IEMT: deze methode komt uit de NLP en slaagt erin om met oogbewegingen en het denken aan de herinnering, het brein op te schonen van oude ballast. Hierdoor kom je vrij van heftig verdriet en pijn uit het verleden en kun je voelen in het heden.

Met IEMT ruimen we eerst de rommel op in je brein, om vervolgens te kunnen bouwen aan een gezonde focus en mindset in het nu. Vanuit de wetenschap dat alles wat je aandacht geeft groeit.

Voor mij staat als een paal boven water dat je alleen kunt veranderen vanuit liefde en zelfcompassie. Bij mij ga je niet nog harder vechten om de controle terug te krijgen, dat werkt alleen maar averechts. Maar liefdevol jezelf bij de hand nemen, is de enige weg om jouw doel te bereiken.

Ik geloof in het zelfgenezend vermogen van de mens:

Ons lichaam heeft een “zelfgenezend” vermogen dat alleen kan functioneren als de condities het toelaten. Die condities worden beïnvloed door onze omgeving en ons gedrag. Met andere woorden: wij hebben invloed op de condities die we zelf creëren. Die condities kun je onderverdelen in zes elementen van zelfzorg; mindset, voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning. Deze zes elementen van zelfzorg zitten als radartjes in elkaar. Disbalans in het ene element heeft dus invloed op het geheel. Chronische disbalans leidt tot klachten/ziekte en een verminderde beleving van geluk. Vanuit deze holistische kijk op jouw leven, maken wij samen een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Mijn ervaring leert me dat mensen in gemiddeld 3 sessies genoeg handvatten aangereikt krijgen om verder te kunnen.

Biografie:

  • Logopedie
  • Verpleegkundige
  • 3 jarige opleiding ITIP (instituut voor toegepaste integrale psychologie)
  • IEMT basis en advanced
  • Keer Diabetes Om Coach (sinds 2018 werkzaam bij Voeding Leeft)
  • Basiscoachopleiding (Bold Academy)
  • Jaartraining Jan Geurts (meditatie)
  • I AM academy (leven vanuit je essentie= harmonie)

Spreekt mijn verhaal u aan, neem dan contact met me op.

Mijn vaste werkdag in de” Nieuwe Lente” is de woensdagmiddag, andere dagen en tijdstippen zijn in overleg mogelijk.