Alexia Venema

Natuurgeneeskundig Therapeut & Consulent Overgewicht
View My Schdule

Phone:

Email Id:

Address:

Biography:

 

 

Mijn naam is Alexia Venema – paramedisch natuurgeneeskundig therapeut – met behulp van de werk methode van Cure4Life, heb ik mij gespecialiseerd in het op maat aanpakken van overgewicht en daaraan gerelateerde klachten. De werk methode van Cure4life biedt maatwerk waarbij onderzoek wordt gedaan naar de oorzaken van het overgewicht met onder andere bloedonderzoek, een speeksel- en urinetest. De methode pakt de oorzaken van het overgewicht aan, waardoor een gezond gewicht kan worden bereikt en kan worden behouden.

Binnen de methode, werk ik ook aan de verbetering van eventuele gezondheidsklachten door de inzet van voedingssupplementen onder het moto van ‘beter worden; beter blijven’! Je vind mij sinds begin van dit nieuwe jaar naast in mijn eigen praktijk in Nieuw Vennep, op donderdag in Heemstede bij de Nieuwe Lente. Met ingang van 3 februari 2021, vind je tevens mijn nieuwe column, iedere eerste week van de maand in het Haarlems Nieuwsblad, het HC nieuws en het Witte Weekblad getiteld ‘Over gewicht’ in de praktijk.

Wil je graag weten wat ik voor jou kan betekenen? Bezoek dan de website en geef je op voor een vrijblijvende intake. Ik help je graag, tot ziens!

Alexia Venema