Studio De Nieuwe Lente - Yoga & Meer!

In  de onze studio worden verschillende lessen verzorgd zoals: Yoga, Meditatie, Do-in, Escentrics en meer. Er werken ervaren docenten en bieden lessen aan voor elk niveau.  Waar in persoonlijke aandacht voorop staat. Of je nou net start of al jaren ervaring hebt, bij ons is iedereen welkom!

Wanneer je bij ons binnenstapt ervaar je rust en een gevoel van thuiskomen. Onze studio is de ideale plek om te ontspannen en een stukje aandacht aan jezelf te geven. Hier kun je werken aan het versterken van lichaam en geest, veerkracht en vitaliteit en om meer of weer in verbinding met jezelf te komen.

Soorten Lessen

Do-in: Do-in richt zich specifiek op het in balans brengen van je meridianen. Dit wordt gedaan middels strekkingen en zelfmassage (drukpunten), ademhalingsoefeningen en meditatie.

Essentrics: is een dynamische training waarbij alle spieren tegelijkertijd worden verlengd en versterkt.

Hatha-yoga: is een mengvorm en richt zich voornamelijk op het lichaam en de adem.

Kinderyoga (Peuter- en kleuteryoga): De rustgevende en activerende yogaoefeningen hebben een goede uitwerking op de lichamelijke ontwikkeling van de kinderen.

Meditatie: Altijd al eens willen (leren) mediteren? Tijdens een les leer je en ervaar je wat meditatie voor je kan betekenen.

Saswitha Hatha Yoga: is een vorm van Hatha yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt.

Vinyasa / Flow Yoga: is een actieve vorm en start met een wisselende serie zonnegroeten. Daarna volgt een ritmische serie yogahoudingen op de adem en eindigt met ontspanning.

Yin Yoga: Deze vorm is gericht op loslaten en bezinning. Het is gericht op het bindweefsel, de botten en de meridianen en benadrukt het ontvangende principe.

Docenten

Tarieven

 • Per 1 september gaat de prijs van de lessen met €1,00 per les omhoog
 • 1 Proefles: €13.50
  (3 weken geldig)
 • Losse les: €15,00 
  (3 weken geldig)
 • 10 Ritten-leskaart: €135,00
  (14 weken geldig)
 • Privéles: op aanvraag

Een proefles volgen?

Je kunt je op verschillende manieren aanmelden om een proefles te volgen:

 • Bel naar 023-7370055

of

of

 • Maak gratis en snel een login aan op onze boekingssite, koop een proefles of een 3- proeflessenkaart en meld je zelf aan voor de lessen waaraan je mee wilt doen.