Merel Boekelaar

Fysiotherapeut
View My Schdule

Telefoon:

06-30144092

E-mail:

natuurlijkmerel@gmail.com

Adres:

Raadhuisstraat 56a, Heemstede

Meer info:

Website
Natuurlijkmerel.nl

Biografie

Ik ben Natuurlijk Merel gestart onder het motto “luister naar je hart en doe alleen wat je echt leuk vindt!”.
Ik vind het fijn om fysiotherapie, voedingsconsulten en massages aan te bieden op mijn eigen, persoonlijke manier. Verder geef ik veel fysiotherapie buiten in het bos, in plaats van in de praktijk. Ik ben van mening dat actief bezig zijn in de buitenlucht veel bijdraagt aan het herstel van een klacht. Vandaar dat ik mijn eigen(wijze) praktijk ben begonnen, waarin ik ruim de tijd neem voor een behandeling en oog heb voor de mens achter de cliënt.

Mijn werkwijze is holistisch, ik kijk graag naar de diepere oorzaak van de klacht i.p.v. alleen de symptomen te bestrijden. Vandaar dat ik een klacht vanuit verschillende hoeken bekijk: fysiotherapie, (orthomoleculaire) voeding en sportmassage. Ook werk ik samen met verschillende professionals in de gezondheidszorg, waardoor u indien nodig altijd de beste multidisciplinaire behandeling krijgt.

Verder heb ik verschillende opleidingen gedaan, om u als cliënt zo goed mogelijk van uw klachten af te kunnen helpen, waaronder:

-Opleiding fysiotherapie (Hogeschool Leiden)
-Opleiding tot orthomoleculair epigenetisch therapeut
-Cursus deep tissue massage
-Cursus orthomoleculaire toepassingen in de fysiotherapie
-Cursus cupping massage
-Cursus gezichtdiagnose

​Naast deze opleidingen blijf ik continu bezig met bijscholingen en opleidingen, zodat ik de beste kwaliteit kan garanderen.