Het lichaam is goed in staat om zichzelf gezond en vitaal te houden en te herstellen. Dit heet ook wel zelfgenezend vermogen. Hiervoor is natuurlijke, onbewerkte voeding een belangrijke basis. Vroeger was dit vanzelfsprekend. Tegenwoordig zijn veel producten bewerkt met smaak-, geur-, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, e-nummers, bestrijdingsmiddelen, suiker en zout. Het zijn lege producten geworden die ons lichaam vullen in plaats van voeden. Hierdoor ontwikkelen we klachten die er niet hoeven te zijn.

Een natuurvoedingsadviseur kijkt hoe je met verse en onbewerkte producten je lichaam de juiste voedingsstoffen kunt geven zodat het in balans is. Veel voedingsmiddelen hebben bovendien specifieke benefits waardoor ze helend kunnen werken voor bepaalde klachten. Maar ook een juiste bereidingswijze van voedsel is belangrijk.

Natuurvoedingsadvies kan helpen bij onder andere vermoeidheid, hoofdpijn, darmklachten, overgewicht, overgangsklachten en herstel en ondersteuning bij (chronische) ziekten. Ook kan ik helpen met een praktisch antwoord op de vraag: hoe krijgt mijn kind de juiste voedingsstoffen? En hoe word ik vitaal oud(er)?

Samen kijken we naar jouw huidige voedingspatroon. En wat je zou kunnen aanpassen om je fitter en blijer te voelen en eventuele klachten te verminderen of weg te nemen. Stap voor stap, met praktische tips, lekkere recepten en passend bij jouw levensstijl. Kleine veranderingen kunnen al grote, positieve effecten op je gezondheid hebben.

‘Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding’ – Hippocrates

Een consult is € 50,- incl. BTW.

Therapeut: Monique Hoksbergen (klik op de link voor meer informatie en/of contact)
Telefoon: 06 – 24253804
E-mailadres: monique@eathappiness.nl
Website: www.eathappiness.nl